Altijd gratis verzending
Machinestickers

Machinestickers op rol bedrukken

De goedkoopste van België!

Goedkope machinestickers nodig? Bij Drukland.be bestel je goedkoop en snel jouw machinestickers. Onze machinestickers worden op rol geleverd. Zo bestel je voordelig grote oplages! Upload gemakkelijk je eigen symbolen of waarschuwingsteksten. Met eigen logo of een ander ontwerp, het is allemaal mogelijk met de machine etiketten van Drukland!

Lees meer

Bekijk ook onze andere stickers.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een rolafwikkeling:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
machinestickers op rol drukken

Goedkope machinestickers op rol bestellen

Elke machine heeft wel belangrijke informatie die kenbaar gemaakt moet worden. Denk aan veiligheidsinstructies, product informatie of onderhoudsinformatie. Laat bij Drukland.be jouw machinestickers voordelig drukken en breng belangrijke informatie over jouw apparaat onder de aandacht.

  • Veel formaten mogelijk
  • Full colour bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel machinestickers

Machinestickers bedrukken

De machinestickers van Drukland.be zijn beschikbaar op maar liefst 4 verschillende materialen en veel standaard formaten en vormen. De perfecte machine sticker zit er altijd voor je tussen! Kies je voor een ronde, vierkante, rechthoekige of zelfs driehoekige sticker? Wij kunnen het allemaal voor je drukken. Onze machinestickers zijn verkrijgbaar op 2 soorten wit polypropyleen folie en op 2 soorten transparante folie. Het materiaal is van zichzelf al water- en krasvast en vrij van PVC. Wij bedrukken de stickers met water- en UV-bestendige inkten waardoor jouw machinestickers nog langer meegaan. Belangrijk om te weten is dat wij geen witte inkt drukken. Witte gedeeltes in jouw ontwerp zullen bij de transparante stickers doorzichtig blijven, omdat deze delen niet gedrukt worden.

Wil je op elke machine sticker een unieke benaming of code? Dit kunnen wij ook realiseren door middel van personalisering. Voor meer informatie over het personaliseren van onder andere stickers op rol kun je kijken op de pagina drukwerk personaliseren.

Kerndiameter en rolafwikkelingen

De rol waar onze machinestickers op zitten heeft altijd een kerndiameter van 76 mm. Met de keuze uit 4 verschillende rolafwikkeling bepaal je zelf de positie op de rol.

machine etiketten

Label dispenser doos

Onze machinestickers zijn optioneel te bestellen met kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing. Wel zo handig!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00