Altijd gratis verzending
Ronde stickers

Ronde stickers maken en drukken

De goedkoopste van België!

Snel en eenvoudig goedkope ronde stickers maken? Drukland.be maakt het bestellen van ronde stickers gemakkelijk. Op indoor of outdoor materiaal, met of zonder afwerking. Alles is mogelijk! Ronde stickers drukken we bij Drukland.be op de beste drukpersen, waardoor we de beste kwaliteit garanderen. Grote of kleine ronde stickers nodig of toch liever ovale stickers bestellen? Bij ons altijd gratis verzonden en snel in huis!

Lees meer

Heb je liever een andere vorm? Kijk dan bij onze contour gesneden stickers.


ronde stickers maken

Goedkope ronde stickers maken

Grote of kleine ronde stickers, voor buiten of voor binnen: wij hebben ze voor je. Zoek je stickers geschikt voor de verpakking van jouw eigen product? Of wil je een ronde sticker maken voor op het raam van jouw winkel? Met de keuze uit maar liefst 10 materialen in 13 verschillende formaten zit er altijd een geschikte optie voor je tussen!

  • Veel formaten mogelijk
  • Indoor of outdoor materiaal
  • Met of zonder afwerking

Bestel ronde stickers

Kleine ronde stickers drukken

Onze kleine ronde stickers drukken wij zowel in ronde als ovale formaten. Ga je voor een kleine oplage? Dan worden de stickers digitaal gedrukt. Goed om te weten is dat de indoor en outdoor stickers een matte uitstraling hebben bij een digitale druk. Kies je tijdens het stickers maken voor een grote oplage? De voordeligste optie voor grote oplages is offset druk. Alle materialen hebben bij offset drukken een glanzende uitstraling. Het outdoor transparant materiaal heeft bij zowel het offset als het digitaal drukken een glanzende uitstraling.

De kleine ronde stickers worden los geleverd. Ontvang je de stickers liever niet los? Dan zijn de etiketten op rol een goede optie.

Formaten kleine ronde stickers

ronde sticker makenRond
14 cm
Werktekening
ronde stickers drukkenRond
9,5 cm
Werktekening
sticker rondRond
4,5 cm
Werktekening
sticker ovaalOvaal
9,5 x 14,5 cm
Werktekening
ronde stickerOvaal
4,8 x 7 cm
Werktekening

Grote ronde stickers bestellen

Wij drukken grote ronde stickers op één van onze Mutoh printers. Het voordeel hiervan is dat we enorme cirkels kunnen drukken! We bieden de stickers standaard aan tot en met een doorsnede van 90 cm. Is dit formaat toch nog te klein voor jouw doeleinden? Bij onze grote stickers kun je een eigen maat of contour bestellen.

De stickers kunnen geleverd worden met verschillende soorten afwerkingen. Heeft jouw sticker extra bescherming nodig? Kies dan voor een glans of mat laminaat. Wil je de cirkel op de vloer plaatsen? We kunnen de sticker voorzien van een anti-slip laminering. Op zoek naar ronde magneetstickers? We kunnen ze ook direct afwerken met een whiteboard laminaat! De mogelijkheden zijn eindeloos.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00