Altijd gratis verzending
Tussenscherm

Tussenscherm bedrukken

De goedkoopste van België!

Een tussenscherm bestel je eenvoudig en snel bij Drukland.be. Licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. De goedkoopste van België!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
re-board panelen

Goedkoop tussenschermen bedrukken

Steeds meer winkels en bedrijven gaan weer open, maar van de anderhalvemetersamenleving zijn we voorlopig nog niet af. Met een tussenscherm zorg je voor een veilige en afgebakende omgeving om zo het risico op besmetting te beperken. Een ideale oplossing voor kantoren, maar ook voor bijvoorbeeld kapsalons of winkels.

  • Bedrukt op 16 mm dik re-board
  • Inclusief staanders
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel tussenscherm

Re-board tussenscherm bedrukken

Voor de tussenscherm gebruiken wij 16mm dik re-board. Re-board is een stevig en duurzaam materiaal dat ook nog eens erg licht in gewicht is. Zeer geschikt voor een tijdelijke tussenscherm. Door het gebruik van de tussenscherm beperk je het contact met anderen, waardoor de kans op besmetting een stuk kleiner is.

Re-board 16 mm

Het re-board materiaal waarop deze panelen gedrukt worden heeft een dikte van 16 mm. Zeer licht, maar toch stevig! Het materiaal is uitsluitend geschikt voor binnengebruik.

Goedkoop tussenscherm

Er zijn 2 verschillende soorten tussenschermen waar je uit kunt kiezen: staande schermen en liggende schermen. De staande schermen zijn 200 cm hoog en verkrijgbaar in verschillende breedtes. Ideaal voor op de grond en op die manier een veilige omgeving te creëren. Voor bijvoorbeeld bureaus of balies is er het liggende scherm van 50 cm hoog. Ook hierbij heb je de keuze uit verschillende breedtes.

Bedrukt tussenscherm

Het re-board voor de tussenschermen wordt bedrukt op één van onze hoogwaardige UV flatbed printers. Zo ben jij verzekerd van het allerbeste eindresultaat. Je kunt kiezen om 1 kant van het tussenscherm te laten bedrukken of dat je beide kanten wilt laten bedrukken. De staanders worden standaard dubbelzijdig bedrukt.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00