Ons drukwerk is FSC® gecertificeerd

Verantwoord drukken bij Drukland.be

Steeds meer van onze producten zijn groen. Het grootste deel van ons drukwerk is namelijk FSC® gecertificeerd! Dat wil zeggen dat de grondstof voor het papier, van verwerking tot distributie, afkomstig is uit goed beheerde bossen. FSC®-gecertificeerde bossen zijn anders dan andere bossen, en moeten voldoen aan een enorme lijst met criteria. Bovendien wordt deze criteria regelmatig getoetst.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

De Forest Stewardship Council®(FSC®) is een mondiale, non-profit organisatie die streeft naar verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC stelt standaarden op gebaseerd zijn op principes voor verantwoord bosbeheer die ondersteund worden door ecologische, sociale en economische partijen.

  • FSC® draagt bij aan de promotie van verantwoord bosbeheer wereldwijd.
  • FSC® zorgt voor de bossen van de toekomstige generaties.
  • FSC® zorgt voor bossen en de mensen, dieren en planten die hiervan afhankelijk zijn.

FSC® gecertificeerd drukwerk

Bij Drukland.be kan je er op vertrouwen dat het drukwerk op verantwoorde wijze is geproduceerd. Ons FSC® gecertificeerde drukwerk zorgt er onder andere voor dat papier niet voortkomt uit illegale houtkap en dat er geen mensenrechten worden geschonden bij het productieproces. Eerlijk en duurzaam dus! Zo helpt Drukland.be een handje mee om ons milieu leefbaar te houden. Niet alleen hier, maar ook bij de productie van het papier. Vraag naar onze FSC®- gecertificeerde producten.

FSC® certificaat code

Drukland.be heeft FSC® certificaat code CU-COC-819940, licentienummer FSC-C110642. U kunt deze nummers controleren op info.fsc.org. Kijk naar de FSC-gecertificeerde producten. Voordat u een product aan de winkelwagen toevoegt ziet u of deze FSC-gecertificeerd is of niet. Bekijk ons FSC® certificaat.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00