Altijd gratis verzending
Magneetstickers

Magneetstickers drukken

De goedkoopste van België!

Goedkope magneetstickers nodig? Drukland.be drukt jouw magneetstickers eenvoudig en snel. In een standaard formaat of een eigen wens formaat, levering binnen 2 werkdagen mogelijk.

Lees meer


Magneetstickers

Goedkoop magneetstickers drukken

Drukland.be is het adres waar je jouw magneetstickers laat drukken. Of het nu gaat om een klein of een groot formaat, door onze eigen productie kunnen wij veel verschillende formaten en eigen vormen aanbieden. Ook een snelle levering van 2 werkdagen is gewoon mogelijk. Gebruik de magneetstickers op de auto of op apparatuur met vlakke metalen oppervlakken. Het is een ideaal alternatief voor de meer permanente vinyl stickers.

  • Hecht aan metaal
  • Eigen formaat of contour
  • Makkelijk te bevestigen en verwijderen

Bestel magneetstickers

Eigen formaat of contour

Bij Drukland.be kun je, gewoon via de website, een eigen formaat invoeren. Bij de groot formaat magneetstickers is het zelfs mogelijk om een eigen contour te bestellen.

  • Eigen maat, voor rechte hoeken
  • Eigen contour, voor speciale vormen

Tips voor het onderhoud

De magneetstickers worden bedrukt met speciale inkt dat water- en UV-bestendig is. Hierdoor kan het materiaal goed schoongemaakt worden met een vochtige doek. Let op: kies bij gebruik op auto's voor onze groot formaat magneetstickers, de klein formaat magneetstickers zijn ongeschikt hiervoor.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00