Altijd gratis verzending
Hangtags

Hangtags bedrukken met logo of tekst

De goedkoopste van België!

Bedrukte hangtags bestel je makkelijk en snel bij Drukland.be. Voor zowel papieren hangtags als luxe hangtags op massief karton kun je bij ons terecht! De hangtags zijn te bestellen in standaard formaten of met een eigen maat, enkel- of dubbelzijdige full colour bedrukking, luxe papiersoorten, mooie afwerkingen en oplages naar keuze.

Lees meer


hangtags

Hangtags laten drukken

Hangtags zijn overal te vinden en een aanvulling op elk assortiment. Een groot voordeel van zelf je hangtags ontwerpen en bestellen, is dat jij kunt bepalen wat er op komt te staan. Een barcode? Geen probleem! Liever direct een prijs en maat laten zien, of andere informatie? Met een eigen ontwerp beslis je helemaal zelf.

  • Verschillende materialen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel hangtags

Bedrukte hangtags bestellen

Bij Drukland.be bestel je hangtags die passen bij jouw branding en huisstijl. Je levert namelijk je eigen ontwerp aan. Hiermee voorzie je ook direct jouw producten eenvoudig van de gewenste informatie. Bijvoorbeeld een maatvoering, prijs of bedrijfsinformatie. Je kunt bij Drukland.be zowel papieren hangtags als luxe hangtags bestellen. De hangtags zijn geheel naar wens samen te stellen en al verkrijgbaar vanaf 1 stuks. Optioneel kunnen wij de hangtags voorzien van een boorgat en koordjes meeleveren. Heb je de hangtags in spoed nodig? Dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Kijk op de pagina’s voor de mogelijkheden.

Hangtags van stevig papier bestellen

Papieren hangtags zijn beschikbaar in een ruim assortiment van formaten, papiersoorten en afwerkingen. Wij bieden verschillende formaten en vormen aan. Een papieren hangtag van 5,5 x 8,5 cm doet het altijd goed. Ben je op zoek naar een meer speelse vorm? Rond of ovaal biedt dan een mooie uitkomst. Wij maken de hangtags graag in de door jou gewenste maat of vorm en op het door jou gewenste papier. Daarvoor hebben wij maar liefst 12 verschillende papiersoorten beschikbaar. Deze stevige papiersoorten zijn van zwaardere grammage, waarmee een papieren hangtag helemaal tot z’n recht komt!

Luxe hangtags van karton bestellen

Wij maken luxe hangtags van massief karton. Dit materiaal is 2 mm dik en geeft daardoor direct een exclusieve look en feel. Deze luxe hangtags kun je bestellen in verschillende standaard formaten en vormen. Maar je kunt ook bij ons terecht voor een eigen vorm. Wil je bijvoorbeeld de vorm van jouw logo bestellen? Of de vorm van een hartje voor een ludieke valentijnsactie? Kies voor een eigen contour en bestel de luxe hangtags zoals jij dat wilt. Kijk voor aanvullende informatie op onze pagina voor contour snijden van drukwerk.

Aan vormen en formaten dus geen gebrek! Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Drukland.be voorzien wij je luxe hangtags van jouw eigen ontwerp, waarbij je de keuze hebt uit een enkel- of dubbelzijdige full colour bedrukking. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jouw hangtags af te werken met een premium glans of mat laminaat. Hoe je jouw luxe hangtags ook wilt bestellen, aan onze luxe hangtags hangt in ieder geval geen hoog prijskaartje!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00