Altijd gratis verzending
T-shirts

T-shirt bedrukken: goedkoop vanaf 1 stuk

De goedkoopste van België!

Wil je goedkoop een T-shirt bedrukken? Deze bestel je eenvoudig en snel bij Drukland.be, en al vanaf 1 stuk! We bedrukken onze T-shirts op de beste kwaliteit stof voor al ontzettend veel doeleinden: van een makkelijk cadeau om weg te geven tot een zakelijke evenementen. Al onze kleding is te verkrijgen in verschillende maten en modellen, voor elke leeftijd. De mooiste bedrukte T-shirts bestel je dus bij Drukland.be!

Lees meer

Bekijk ook onze andere bedrukte textiel.


Kies het soort t-shirt:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
t-shirt bedrukken

Goedkoop t-shirt bedrukken

Voor op de beurs, restaurantpersoneel, te gekke bedrijfsuitjes of de beste kinderfeestjes: je maakt een goede indruk met bedrukte t-shirts van Drukland.be waar jouw eigen design op pronkt! Online een t-shirt bedrukken met foto, tekst of ander ontwerp? Alles kan! Rechtstreeks op de stof gedrukt voor een zeer stevige hechting. Zie voor een andere variant kleding ook onze truien en polo’s.

  • T-shirts van 100% katoen
  • Full color bedrukt (inclusief witte inkt)
  • In alle gangbare maten

Bestel t-shirts

Verschillende kwalitatieve t-shirts

Vaak worden t-shirts bedrukt met een soort sticker. Hierdoor vervaagt het ontwerpt snel. Maar niet bij Drukland.be, want bij ons wordt je ontwerp rechtstreeks op de t-shirts bedrukt. Op deze manier hecht het ontwerp sterk aan het materiaal. Al onze t-shirts bedrukken we goedkoop op het betrouwbare merk Fruit of the Loom, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit.

De basic t-shirts hebben een normale fit en zijn ook verkrijgbaar in een kids variant. De fitted variant is getailleerd en sluit strakker aan om het lichaam. De premium variant is van een nóg zwaardere kwaliteit. Kijk voor informatie over de wasvoorschriften, bedrukkingslocaties en meer naar de informatiesheet.

Basic t-shirt laten bedrukken

t-shirt laten bedrukken

Gewicht

wit: 160 g/m2

kleur: 165 g/m2

Materiaal

100% katoen


Fitted t-shirt bedrukken

t shirt met foto bedrukken

Materiaal

100% katoen

Gewicht

wit: 160 g/m2

kleur: 165 g/m2


Premium t-shirt bedrukken

premium t-shirts bedrukken

Materiaal

100% katoen

Gewicht

wit: 190 g/m2

kleur: 205 g/m2

T-shirts in alle oplages

Alle oplages goedkoop printen is geen probleem, omdat wij het ontwerp door middel van DTG drukken. DTG (Digital To Garment) is een digitale manier van printen dat zorgt voor een kleurrijk eindresultaat, volledig in full colour inclusief wit.

Bestanden aanleveren

Om een t-shirt zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wens je de t-shirt te bedrukken met een foto, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Wij drukken jouw ontwerp zoals jij deze bij ons aanlevert. Wil je bijvoorbeeld een logo in het midden van het shirt op borsthoogte laten drukken? Dan lever je een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Bedrukking van t-shirts

Een t-shirt laten bedrukken bij Drukland.be? Dat betekent dat jouw shirt digitaal wordt voorzien van jouw eigen ontwerp. Dit houdt in dat we een digitale druktechniek gebruiken en wij elke kleur (inclusief wit) in het ontwerp dat jij aanlevert kunnen drukken.

Veelgestelde vragen

De prijs voor het drukken van 1 T-shirt is afhankelijk van de opties die je hebt gekozen. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten en kan de bedrukking op meerdere plekken aangebracht worden. Wanneer je de gewenste specificaties selecteert en het gewenste aantal invult, zul je zien wat de prijs voor jou is.

Er zijn drie verschillende drukposities: de voorkant, de achterkant en de borst.

  • Maximale grootte bedrukking op de voorkant: 30 x 35 cm
  • Maximale grootte bedrukking op de achterkant: 30 x 35 cm
  • Maximale grootte bedrukking op de borst: 10 x 10 cm

Binnen deze maximale formaten kun je zelf de grootte en positionering bepalen.

In de maattabel vind je een overzicht van de afmetingen per maat. Door jezelf op te meten weet je welke maat T-shirt het beste bij je past. Download hier de informatiesheet »
Om je bedrukte T-shirt langer mooi te houden is het belangrijk deze op de juiste manier te behandelen en te wassen. Binnenste buiten wassen en op maximaal 40 graden zorgt voor een langere levensduur van het kledingstuk. Lees hier meer over het wassen van bedrukte kleding »
 

0 producten € 0,00