Altijd gratis verzending
Colsjaal

Goedkope colsjaal bedrukken met eigen ontwerp

De goedkoopste van België!

Voordelig een colsjaal bestellen met eigen bedrukking doe je bij Drukland.be! Wij drukken jouw ontwerp haarscherp in full colour over de gehele sjaal. De ronde sjaal is daarnaast op vele manieren te dragen. Draag de sjaal als halswarmer, muts, bandana of om je arm: alles kan! Een colsjaal bedrukken we met ieder ontwerp, of je nu je logo of een tekst op de multifunctionele sjaal wilt hebben, alles kan!

Lees meer

Bekijk ook onze bedrukte mutsen.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
colsjaal bedrukken

Goedkope colsjaal bedrukken met tekst of logo

Op zoek naar een relatiegeschenk dat ook nog eens multifunctioneel in gebruik is? De colsjaals van Drukland.be zijn hier perfect voor! Onze colsjaal is te gebruiken voor vele doeleinden en is geheel te bedrukken. Doordat ze te bestellen zijn vanaf 1 stuks is niet het alleen leuk als relatiegeschenk, maar ook als cadeau. Of bestel colsjaals met eigen bedrukking voor de wintersport met jouw vrienden. Een colsjaal bedrukken is niet alleen functioneel tijdens het wintersporten. Doordat de sjaal bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden, komt deze van pas tijdens alle seizoenen!

  • Ontwerp op de gehele colsjaal
  • Haarscherpe bedrukking
  • Ademende en isolerende stof

Bestel colsjaal

Multifunctionele sjaal bestellen

Bij Drukland.be heb je de keuze uit formaten colsjaals. De ronde sjaal voor volwassenen heeft een formaat van 25 x 50 cm. De sjaal voor kinderen is 23 x 45 cm groot. De veelzijdige sjaal is gemaakt van 100% microvezel. De grote voordelen van deze stof zijn dat de stof ademend en isolerend is. Hierdoor is de sjaal ‘s winters lekker warm en brengt deze ‘s zomers verkoeling en bescherming.

Drukbestand colsjaal aanleveren

Wij kunnen de gehele colsjaal bedrukken. De sjaal wordt door middel van sublimatie haarscherp voorzien van jouw ontwerp. Je levert een drukbestand aan voor de voorzijde van de colsjaal. Het ontwerp wordt automatisch ook op de achterzijde van de sjaal geplaatst. In onze ontwerptool geef je gemakkelijk vorm aan jouw ontwerp. Is jouw drukbestand al gereed en hoef je niet meer aan de slag met het ontwerpen? Het uploaden van jouw drukbestand is zo gedaan in onze uploadtool.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00