Altijd gratis verzending
Muts

Muts met logo: met geborduurd logo bestellen

De goedkoopste van België!

Goedkoop een muts met geborduurd logo bestellen doe je bij Drukland.be! Jouw muts met logo wordt geborduurd waardoor jouw bedrijfslogo, naam of tekst vele winters mooi blijft. Onze mutsen zijn verkrijgbaar in 3 modellen en in verschillende kleuren. Zo zit het perfecte model er geheid voor je bij. Ook mooi: een muts met pompon of een beanie muts bedrukken kan al vanaf 5 stuks!

Lees meer

Bekijk ook onze andere bedrukte kleding.


Kies een soort muts:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat bedrukking:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
muts met logo

Goedkoop mutsen bedrukken met logo

Dankzij een muts met logo of andere eigen bedrukking stap je zelfs in weer en wind met een glimlach naar buiten. Bestel goedkoop jouw mutsen met geborduurd logo of naam. Beschikbaar in 3 modellen, die allemaal heerlijk warm zijn en in totaal 12 verschillende kleuren te bestellen zijn!

  • Geborduurd ontwerp
  • In 3 modellen beschikbaar
  • Mutsen van hoge kwaliteit

Bestel muts

Verschillende mutsen borduren

Je vindt bij Drukland.be 3 verschillende soorten mutsen. Het eerste model is een basic beanie muts. Deze muts is te bestellen in 6 kleuren en is gemaakt van 100% polyacryl. Het borduurvlak van de basic muts heeft een formaat van 10 x 5 cm. Voor een meer traditionele muts kun je voor onze klassieke muts kiezen. De klassieke muts is gemaakt van soft touch 100% polyacryl en is verkrijgbaar in 7 kleuren. Een andere oude klassieker is de pompon muts met logo. De muts met pompon (100% polyacryl) is beschikbaar in 3 kleuren.

Het borduurvlak van de klassieke muts en muts met pompon is 8 x 3 cm groot.

Muts met logo vormgeven

Jouw ontwerp wordt geborduurd op de omslag van de muts. Het borduurvlak van de basic muts heeft een formaat van 10 x 5 cm. Bij de klassieke muts en muts met pompon is het borduurvlak 8 x 3 cm groot. Voor het opmaken van een juist drukbestand heb je een grafisch programma nodig. Ontbreekt bij jou de grafische kennis of heb je geen toegang tot een grafisch programma, maar wil je wel graag jouw gepersonaliseerde mutsen bestellen? Neem dan contact op met onze ontwerp afdeling. Onze ontwerpers kijken graag wat zij voor je kunnen betekenen!

Bestanden aanleveren voor logo mutsen

Ga je zelf aan de slag met een drukbestand voor de muts? Goed om te weten is dat wij een vector bestand nodig hebben. Dit vector bestand dient opgebouwd te zijn uit Pantone C (PMS Coated) kleuren. Een bestand met pixels en/of CMYK of RGB kleuren kan niet worden gebruikt voor het borduren van mutsen. Hieronder vind je nog een aantal tips en aandachtspunten. Zo wordt het opmaken van een juist drukbestand voor jouw mutsen nog makkelijker!

  • Je kunt maximaal 12 verschillende PMS kleuren per ontwerp gebruiken. De kleuren moeten gedefinieerd worden als steunkleuren. Let op: zet de kleurwaarden altijd op 100% en zorg voor een juiste benaming. Een correcte benaming van een steunkleur is bijvoorbeeld Pantone 359 C.
  • Gebruik je wit in jouw ontwerp? Wit dient tevens worden gedefinieerd als steunkleur met de naam WHITE.
  • De juiste benaming voor zwart is Pantone Neutral Black C.
  • Grafische effecten zoals transparanties, schaduwen en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden. Ronde grafische elementen kunnen niet exact worden omgezet.
  • Gebruik een minimale tekengrootte van 10 mm en een lijndikte van minimaal 5,5 pt (2 mm).
  • Converteer tekens naar contouren.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00