Altijd gratis verzending
Papieren tassen

Papieren tassen bedrukken

De goedkoopste van België!

Papieren tassen bestellen doe je makkelijk en snel bij Drukland.be. Onze tasjes bedrukken we full colour in de hoogste kwaliteit. In verschillende formaten en kleuren, voor iedereen.

Lees meer


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een soort tas:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Papieren tassen

Papieren zakken bedrukken

Het is duurzaam, functioneel en een ideaal promotiemiddel: papieren tasjes. Bij Drukland.be bestel je de tassen al vanaf 1 stuk! Zo is het eenvoudig en handig voor elke ondernemer, ongeacht of je een groot of klein bedrijf hebt. Papieren zakken zijn op veel verschillende manieren te gebruiken: van het weggeven aan je klanten na een aankoop tot een goodiebag bij een evenement of beurs. Met de papieren zakken van Drukland.be maak je altijd indruk!

  • Al vanaf 1 stuk te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel papieren tassen

Duurzame tassen

Papieren tassen hebben een enorme boost gekregen nadat plastic tassen niet meer gratis mochten worden weggegeven. Dit komt vooral doordat de papieren tasjes beter zijn voor het milieu. Dat geldt ook voor onze tassen. Het materiaal van deze producten is, inclusief de handvatten, gemaakt van een duurzaam en stevig kraftpapier. Bij Drukland.be zijn ze verkrijgbaar in twee varianten: in een bruine en een witte variant. De bruine zak is voor 100% gemaakt uit gerecycled materiaal. De witte zak is ook erg duurzaam. Deze variant is 100% recyclebaar. Het witte papieren tasje heeft ook een matte uitstraling.

Gepersonaliseerde papieren tasjes

Wil je papieren tasjes met eigen logo, tekst of afbeelding? Bij Drukland.be is het mogelijk om je eigen ontwerp op de zak te laten bedrukken. Jouw ontwerp wordt full colour aan één zijde bedrukt. Op deze manier heb je zelf in de hand wat je erop wilt hebben en waarmee je klanten rond gaan lopen. Let er wel op dat de full colour bedrukking niet volledig waterbestendig is.

Je kunt ook zelf kiezen tussen verschillende formaten en oplages. Er is bij ons de keuze uit drie formaten. Deze formaten zijn bij zowel de bruine als de witte variant hetzelfde. Wil je 1 stuk, 10 stuks of 1000 stuks bestellen? Het is alle drie mogelijk. Bekijk gerust de prijzen bij de verschillende oplages tijdens het bestelproces. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00