Altijd gratis verzending
Postkaarten

Postkaarten drukken

De goedkoopste van België!

Postkaarten drukken doe je snel, eenvoudig én goedkoop bij Drukland.be. Of het nu gaat om jouw mooiste vakantiefoto’s, een leuke afbeelding of alleen een tekst: wij drukken het haarscherp voor jou. Altijd op één van de vele stevige papiersoorten. Met of juist zonder extra afwerking, bij ons laat je altijd een postkaart drukken die bij jou past!

Lees meer

Op zoek naar gevouwen kaarten? Ga dan naar onze wenskaarten.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
postkaart drukken

Postkaart drukken: snel én goedkoop

Wil jij je eigen postkaarten drukken? Bij Drukland.be doe je dat altijd voor een scherpe prijs. En doordat wij de productie volledig in in eigen huis hebben, profiteer jij ook nog eens van een razendsnelle levering. Zo kun je jouw drukwerk zelfs de volgende werkdag al in huis hebben. Wat voor postkaart mogen wij voor jou drukken?

  • Verschillende formaten, waaronder 'Eigen maat'
  • Kies optioneel uit één van de extra afwerkingen
  • Bestel optioneel bijpassende envellopen mee

Bestel postkaarten

Je eigen postkaarten maken

Bij Drukland.be kun je eenvoudig je eigen postkaarten maken. Door het ruime aanbod van vele papiersoorten, formaten en afwerkingen, vind je altijd de combinatie die het best bij jou past. De verschillende papiersoorten hebben allemaal één ding gemeen: het zijn stevige papiersoorten die - ten minste aan één zijde - goed beschrijfbaar zijn. Wat is er nou leuker dan een kaartje met handgeschreven tekst versturen? Nou, ontvanger ervan. Of het nu naar familie of vrienden is, of zakelijk naar klanten of relatie: een postkaart maken met een handgeschreven tekst is altijd een goed idee!

Verschillende formaten

Jouw postkaart maken wij voor jou op maat. Jij kiest hierbij eenvoudig uit één van de verschillende formaten. Het meest bekend is het postkaarten formaat (A6 formaat), maar bij Drukland.be kies je uit nog veel meer formaten. Toch op zoek naar een ander formaat? Met de optie ‘Eigen maat’ kun je zelf afmetingen invoeren. Handig!

postkaarten drukkenA5
14,8 x 21 cm
Werktekening
ansichtkaarten laten drukkenA6
10,5 x 14,8 cm
Werktekening
postkaarten laten drukkenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Werktekening
goedkoop ansichtkaarten drukkenVierkant
13 x 13 cm
Werktekening

Korting op meerdere ontwerpen

Kun jij niet kiezen welk ontwerp je op een postkaart wilt laten drukken? Bestel dan meerdere ontwerpen! Door ontwerpen met elkaar te combineren krijg je ook nog eens een leuke korting van ons. Hoe bestel je deze postkaarten?

  1. Selecteer de gewenste opties voor jouw postkaart
  2. Klik op de prijs achter het gewenste aantal per ontwerp, bijvoorbeeld 1.000 stuks
  3. Kies voor het aantal ontwerpen, bijvoorbeeld 3 ontwerpen
  4. Nu kun je de 3x 1.000 stuks aan je winkelwagentje toevoegen en de ontwerpen uploaden of maken

Postkaart met goud en andere afwerkingen

Om een postkaart net dat beetje extra’s te geven, kun je kiezen voor één van de verschillende afwerkingen. Een populaire optie zijn de postkaarten met goudfolie. Aan de full colour bedrukking kun je hier elementen als goud laten drukken, wat een luxe en chique uitstraling aan het drukwerk geeft.

Een andere veel gekozen afwerking is het laten lamineren. Dit kan met mat of glans laminaat. Hierbij wordt de volledige voorzijde voorzien van een extra transparante laag. Dit zorgt voor een andere uitstraling én tegelijkertijd beschermt het het drukwerk en het materiaal ook nog eens.

Bijpassende enveloppen

Postkaarten drukken en direct kunnen versturen? Bestel dan passende enveloppen mee. Je hebt hierbij de keuze uit witte, groene of rode enveloppen. De enveloppen hebben standaard maten en zijn hierdoor alleen te bestellen in combinatie met één van de standaard formaten.

Een postkaarten maken, zo doe je dat

Jouw postkaart maken wij altijd op basis van jouw eigen ontwerp. Jij bepaalt dus zelf hoe deze eruit komt te zien. Het drukbestand dat je aan moet leveren kun je op twee manieren opmaken. Als eerste kan dat in een extern ontwerpprogramma, zoals InDesign of Illustrator. Houd je wel de werktekening bij de hand? Hierop vind je namelijk de marges en maten waar je mee moet werken voor het mooiste eindresultaat.

Nog geen drukbestand of geen externe ontwerpprogramma’s tot je beschikking? Dan is onze gratis online ontwerptool dé oplossing. Hier kun je, zonder enige grafische kennis, zelf foto’s, afbeeldingen en/of teksten toevoegen. Een ontwerp voor jouw postkaart maken wordt op die manier wel heel erg makkelijk!

 

0 producten € 0,00