Altijd gratis verzending
Handdoek

Handdoek borduren met naam of logo

De goedkoopste van België!

Goedkoop jouw gepersonaliseerde handdoek borduren doe je eenvoudig en snel bij Drukland.be. Leuk voor op het strand of in de sportschool! Laat de handdoek borduren met een tekst of het logo van jouw bedrijf en gebruik deze om weg te geven als relatiegeschenk. Of bestel een handdoek met naam en raak deze nooit meer kwijt op de voetbalclub. Voordelige handdoeken borduren doe je bij Drukland.be.

Lees meer

Neem ook een kijkje bij ons ander geborduurde textiel.


Kies een soort handdoek:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een kleur:

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
handdoek bedrukken

Goedkoop handdoek borduren met tekst of logo

Bij Drukland.be vind je twee formaten handdoeken. Jouw ontwerp wordt geborduurd op een handdoek van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat jouw handdoek langere tijd mooi blijft. Een handdoek borduren met tekst of logo is niet alleen mooi, ze zijn uiteraard ook erg zacht en fijn in gebruik.

 • Geborduurd ontwerp
 • In verschillende formaten beschikbaar
 • Handdoeken van hoge kwaliteit

Bestel handdoek

Verschillende soorten handdoeken borduren

Bij Drukland.be borduren we handdoeken van The One Toweling, een Nederlands badtextiel merk. Ze gebruiken 100% gekamd katoen voor hogere vochtabsorptie en minimaal pluis. Het badstof voelt extra zacht aan op de huid.

De handdoeken kunnen op maximaal 90 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. Beide handdoeken hebben een ophanglus en een dubbele zoom aan de zijkanten. De basic handdoek weegt 450 gr/m2 en de premium 500 gr/m2. De badstof handdoeken van The One Toweling zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook perfect als cadeau. Onze borduurmachines staan klaar om een naam of logo op de handdoek te borduren, waardoor het persoonlijk en uniek wordt!

Handdoek met naam of logo vormgeven

Jouw ontwerp laten we op de handdoek borduren. Om hiervoor een juist drukbestand aan te leveren heb je een grafisch programma nodig. Heb je geen grafische kennis of heb je geen toegang tot een grafisch programma, maar wil je wel graag geborduurde handdoeken bestellen? Schakel dan onze ontwerp afdeling in. We helpen je tegen een voordelig tarief graag verder met een ontwerp voor jouw handdoeken!

Bestanden aanleveren voor gepersonaliseerde handdoek

Ga je zelf het bestand opmaken? Voor handdoeken borduren we vragen om een vector bestand. Het borduurbare gebied heeft een formaat van 12 x 12 cm. Je kunt kiezen of je de borduring aan de onderzijde van de handdoek, vlak boven de band wilt plaatsen, of aan de rechterzijde van de handdoek.

We hebben een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje gezet. Hierdoor wordt het opmaken van een juist drukbestand voor jouw handdoek nog eenvoudiger!

 • Zorg ervoor dat het bestand in een vectorformaat is om een optimale kwaliteit te waarborgen.
 • Ja kan maximaal 15 verschillende kleuren per ontwerp gebruiken.
 • Gebruik je wit in het ontwerp? Wit dient tevens te worden gedefinieerd als steunkleur.
 • Grafische effecten zoals transparanties, schaduwen en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden.
 • Gebruik een minimale tekengrootte van 28 pt (10 mm) en een lijndikte van minimaal 5,5 pt (2 mm).
 • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm)
 • Converteer tekens naar paden (rondingen).
 • Goed om te weten: Vanwege het weven kunnen ronde grafische elementen niet exact worden geproduceerd.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00