Drukwerk bezorging

Altijd gratis verzending!

Onze drukwerkproducten worden standaard tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgd door DHL. Het is niet mogelijk om een exacte bezorgtijd te kiezen. Hierdoor kunnen we de bezorgkosten laag houden en wordt niemand teleurgesteld in het geval van file of routewijzigingen. Je hoeft gelukkig niet thuis op het pakket te wachten! Je kunt je bestelling op je werk laten bezorgen, bij de oppas, bij de buren, of waar je maar wilt.

Je kunt tegen een kleine meerprijs wel kiezen voor een levering voor 11:00 uur op doordeweekse dagen of, in Nederland, voor een levering op zaterdag. Let op: zaterdaglevering is alleen beschikbaar wanneer je op vrijdag een spoedlevering plaatst.


Status van je bestelling

De bezorgtermijn van onze producten staat onderaan de productpagina vermeld bij de laatste stap (levertijd). Nadat je een bestelling hebt gedaan, ontvang je altijd een e-mail met de orderbevestiging. Daarna houden we je op de hoogte van de status van je bestelling, zodat je kunt controleren of de verwerking op schema ligt. Zodra je order is verzonden, krijg je een statusupdate e-mail met de track & trace code. Hiermee kun je je pakket volgen in het verzendproces van DHL.

Let op: Tijdens de feestdagen of voor bestellingen die extra afwerking nodig hebben, kunnen afwijkende bezorgtermijnen gelden. Heb je vragen of wil je extra bevestiging? Neem gerust contact met ons op!


Afwezig tijdens afleverpoging

Alle standaard bezorgingen vinden plaats tussen 08:00 en 18:00 uur. Als je niet aanwezig bent op het moment dat DHL langskomt, dan wordt het drukwerk de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan komt je pakket op het dichtstbijzijnde depot te liggen waar je deze kan afhalen. We moeten daarna bezorgkosten (€ 15,- exclusief btw) in rekening brengen.


Verzending naar België of Nederland

Al het drukwerk kunnen we versturen naar België of Nederland. Het land waar we het drukwerk heen moeten sturen kan tijdens het bestelprocces gekozen worden, hiervoor rekenen we geen extra kosten.


Opgeven van adressen

Per bestelling kan je de onderstaande adressen opgeven:

  • Bezorgadres
  • Factuuradres
  • Afzenderadres

Let op! We leveren geen pakketten op een postbus.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00