Drukwerk bezorging

Altijd gratis verzending!

Jouw bestelling wordt op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur bezorgd door onze bezorgpartner DHL. Een specifiek tijdsvak of een exacte tijd kan hierbij niet aangegeven worden. Wel is het belangrijk dat er iemand thuis is tijdens de bezorging, zodat wij zeker weten dat het pakket goed afgeleverd wordt. Is er overdag niemand thuis? Dan is het handig om te kijken naar een alternatief adres om vertraging en eventuele extra kosten te voorkomen.

Kun je echt niet tot aan het eind van de dag wachten? Dan kun voor een kleine meerprijs kiezen voor een levering voor 12.00 uur in de ochtend. En in veel gevallen kun je ook nog kiezen voor een levering op zaterdag. Deze optie is alleen beschikbaar voor levering op een adres in Nederland en bij een spoedlevering gedaan op vrijdag. Het drukwerk zelf zal ook aan een aantal voorwaarden moeten voldoen qua grootte en gewicht. Benieuwd of jouw bestelling in aanmerking komt voor een zaterdaglevering? Neem dan contact met ons op.


Bij het plaatsen van de bestelling kies je een verwachte levertijd. Deze verwachte levertijd gaat in op het moment dat de order in productie wordt genomen. Met een orderbevestiging, een bevestiging van het starten van de productie en een verzendbevestiging via de e-mail houden we je op de hoogte van de status van je bestelling. Ook kun je dit altijd terug vinden in je account onder ‘Mijn bestellingen’. In verzendbevestiging staat ook een track & trace code van de DHL om het pakket te volgen. Het kan tot maximaal 24 uur duren voor deze code actief wordt.

Let op: Tijdens de feestdagen of voor bestellingen die extra afwerking nodig hebben, kunnen afwijkende bezorgtermijnen gelden. Heb je vragen of wil je extra bevestiging? Neem gerust contact met ons op!

Het kan natuurlijk heel goed dat je bij het plaatsen van de bestelling een verkeerd adres hebt ingevuld. Het kan gaan om een verkeerd huisnummer of een compleet verkeerd adres. Belangrijk is om snel te handelen. Als je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen kun je zelf in de meeste gevallen je adres nog kosteloos aanpassen bij de bestelling in je account. Heb je wel al een verzendbevestiging ontvangen? Dan zal het wijzigen van het adres helaas niet mogelijk zijn. Pas op het moment dat de aflevering niet lukt kan er een adreswijziging worden doorgegeven bij DHL. De kosten hiervoor bedragen € 15,- ex. btw.

Alle standaard bezorgingen vinden plaats tussen 08.00 en 18.00 uur. Als je niet aanwezig bent op het moment dat DHL langskomt, dan wordt het drukwerk de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan komt je pakket op het dichtstbijzijnde depot te liggen waar je deze kan afhalen. Wordt je pakket via DHL For You verzonden, dan gaat deze na de tweede mislukte poging direct retour afzender. Bij DHL For You heb je bij zowel de eerste als eventuele poging de mogelijkheid om zelf een tijd en plaats van levering af te spreken met DHL.

Wil je de zending voor een derde keer laten aanbieden op hetzelfde, of eventueel een ander adres, dan rekenen wij daar € 15,- ex. btw voor. Hiervoor hoef je niet zelf contact op te nemen met DHL, wij kunnen dat voor je regelen. Laat het ons weten en in de meeste gevallen kan het pakket de volgende dag alsnog aangeboden worden.

Ligt je zending langer dan de gestelde termijn op het depot, dan wordt de zending retour gestuurd naar ons. De kosten voor het retour sturen van een pakket bedragen € 15,- ex. btw. Is het pakket retour gekomen en wil je het alsnog laten versturen, dan is het totale bedrag € 20,- ex. btw. Dit kan naar het oorspronkelijke adres, maar een ander bezorgadres is ook mogelijk.

Laat je binnen 14 kalenderdagen niks van je horen, dan zijn wij genoodzaakt het pakket te vernietigen.

Al het drukwerk kunnen we versturen naar België of Nederland. Het land waar we het drukwerk heen moeten sturen kan tijdens het bestelprocces gekozen worden, hiervoor rekenen we geen extra kosten.

Het is mogelijk je bestelling naar verschillende adressen te sturen. Per adres wordt hiervoor vanaf € 15,- ex. btw per pakket gerekend. Daarnaast kan het zijn dat er handelings- en/of verpakkingskosten worden berekend. Wat de exacte kosten voor jou zullen zijn kunnen wij voor je uitrekenen. Neem hiervoor contact met ons op.

Per bestelling kan je de onderstaande adressen opgeven:

  • Bezorgadres
  • Factuuradres
  • Afzenderadres

Let op! We leveren geen pakketten op een postbus.Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00