Altijd gratis verzending
Muismatten

Muismatten bedrukken met foto en logo

De goedkoopste van België!

Bij Drukland.be laat je snel en eenvoudig muismatten bedrukken met jouw eigen logo, afbeelding of tekst. Kies jij voor een klassieke muismat met rubberen onderlaag of voor de handige statische sticker? Een muismat met foto is een ideaal product om je huisstijl in te verwerken. Of om weg te geven als relatiegeschenk. Maar een perssoonlijke muismat bedrukken is ook erg leuk ter gelegenheid van vaderdag, een jubileum of een verjaardag!

Lees meer

Meer producten met logo of foto nodig? Bekijk dan al ons huisstijl drukwerk.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
muismatten bedrukken

Goedkope muismatten bedrukken

Bij Drukland.be kun je goedkoop muismatten bedrukken met jouw eigen logo, foto, afbeelding of tekst. Uiteraard in full colour. Kies voor een klassieke rubberen muismat met foto of een handige statische sticker.

  • Met of zonder rubberen onderlaag
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel muismatten

Muismat maken van statische sticker

Voor de foto muismat zonder rubberen onderlaag gebruiken wij ons statische sticker materiaal. Het grote voordeel van een persoonlijke muismat bedrukken op deze manier is dat je deze kunt kleven op je bureau, zonder lijmresten kunt verwijderen en eenvoudig kunt herplaatsen. Ga voor 1 van de standaard formaten of kies voor een eigen maat of zelfs een eigen contour. Voorzien van anti-slip laminaat voor een optimale werking en hierdoor ook prima schoon te houden met een licht vochtige doek.

Persoonlijke muismat met foto of logo

De muismat met logo of foto bevestig je eenvoudig op je werkplek door de beschermfolie aan de achterzijde te verwijderen. Zorg voor een gladde en schone ondergrond om de bedrukte muismat netjes te kunnen plaatsen. Verander je van werkplek of je wil je de muismat op een andere plek plaatsen, dan haal je deze eenvoudig van de ondergrond en herplaats je deze vervolgens op een nieuwe plek. En dat allemaal zonder lijmresten achter te laten!

Klassieke muismat bedrukken

Op zoek naar een persoonlijke muismat met een rubberen onderlaag? Laat dan klassieke muismatten bedrukken. De zachte onderlaag van deze muismat zorgt voor een prettige ondergrond voor, met name, je polsen tijdens het werken. Met een formaat van 19 x 23 cm weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt voor het werken met je muis. Op de zachte onderlaag van muismat is een toplaag van polyester bevestigd, waarop direct gedrukt wordt. Dit zorgt voor een haarscherpe afdruk op duurzaam materiaal.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00