Altijd gratis verzending
Muismatten

Muismatten bedrukken

De goedkoopste van België!

Bij Drukland.be bestel je snel en eenvoudig muismatten met jouw eigen logo, afbeelding of tekst. Kies jij voor een klassieke muismat met rubberen onderlaag of voor de handige statische sticker?

Lees meer


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
briefpapier

Goedkope muismatten bedrukken

Drukland.be bedrukt muismatten met jouw eigen logo, foto, afbeelding of tekst in full colour. Kies voor een klassieke rubberen muismat of een handige statische sticker.

  • Met of zonder rubberen onderlaag
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel muismatten

Muismatten statische sticker

Voor de muismatten zonder rubberen onderlaag gebruiken wij ons statische sticker materiaal. Het grote voordeel van deze muismat is dat je deze kunt kleven op je bureau, zonder lijmresten kunt verwijderen en eenvoudig kunt herplaatsen. Ga voor 1 van de standaard formaten of kies voor een eigen maat of zelfs een eigen contour. Voorzien van anti-slip laminaat voor een optimale werking en hierdoor ook prima schoon te houden met een licht vochtige doek.

De muismat bevestig je eenvoudig op je werkplek door de beschermfolie aan de achterzijde te verwijderen. Zorg voor een gladde en schone ondergrond om de muismat netjes te kunnen plaatsen. Verander je van werkplek of je wil je de muismat op een andere plek plaatsen, dan haal je deze eenvoudig van de ondergrond en herplaats je deze vervolgens op een nieuwe plek. En dat allemaal zonder lijmresten achter te laten!

Klassieke muismat bedrukken

Op zoek naar een muismat met een rubberen onderlaag? Ga dan voor de klassieke muismat. De zachte onderlaag van de muismat zorgt voor een prettige ondergrond voor, met name, je polsen tijdens het werken. Met een formaat van 19 x 23 cm weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt voor het werken met je muis. Op de zachte onderlaag van muismat is een toplaag van polyester bevestigd, waarop direct gedrukt wordt. Dit zorgt voor een haarscherpe afdruk op duurzaam materiaal.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00