Altijd gratis verzending
Sporttas

Sporttas bedrukken

De goedkoopste van België!

Je sporttas met eigen bedrukking bestel je snel en voordelig bij Drukland.be. Zo maak je het sporten nóg leuker. Je hebt de keuze uit 2 verschillende formaten en 5 basiskleuren. Met een bedrukking op 1 of 2 druklocaties maak je de tas helemaal persoonlijk. En je kunt de bedrukte sporttas al bestellen vanaf 1 stuk!

Lees meer


Kies een formaat sporttas:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
sporttas

Goedkoop bedrukte sporttas bestellen

Ben jij klaar om de show te stelen? Met een sporttas met eigen bedrukking begin je direct met een goed gevoel. Zo laat je bijvoorbeeld eenvoudig het logo van jouw vereniging of jouw bedrijf op de tas drukken. Vergroot het teamgevoel en laat als team een tas bedrukken.

  • Full colour bedrukt (inclusief witte inkt)
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren
  • Al vanaf 1 stuk

Bestel sporttas

Goedkoop sporttas bedrukken

Als je sport, dan heb je ook een sporttas nodig. Je kunt gaan voor een standaard tas, maar een eigen en gepersonaliseerde tas is natuurlijk veel leuker. Nooit meer zoeken naar je tas en het sporten een extra persoonlijk tintje geven. Sport je in teamverband? Dan vergroot je ook nog eens het teamgevoel. Laat eenvoudig een logo, een naam of een nummer op de sporttas drukken. Geen minimale oplages, maar al te bestellen vanaf 1 stuk. Zo kan iedereen, ook als je individueel sport, eenvoudig een eigen sporttas bestellen. De JAKO tassen zijn in vijf hippe kleuren beschikken. Voor welke kleur ga jij?

Sporttassen met naam

Er zijn twee verschillende uitvoeringen waarin je de tas kunt bestellen: klein of groot. Het formaat van de kleine tas is 45 x 30 x 30 cm en de grote tas heeft een afmeting van 55 x 35 x 32 cm. Voor beide opties geldt dat er vier bedrukbare gebieden zijn. Aan de voorzijde kan er links of rechts maximaal een gebied van 7 x 7 cm bedrukt worden. Voor de klep aan de bovenzijde is het bedrukbare gebied 20 x 4 cm. Als laatste is er de voorzijde in het midden een gebied van 20 x 10 cm geschikt om te bedrukken. In totaal kunnen er maximaal twee van deze bedrukbare gebieden gecombineerd worden.

De sporttas is bestaat uit 100% polyester en heeft, naast twee stevige handvaten, ook een afneembare schouderband.

Sporttas met logo

Het bedrukken van de sporttassen gebeurt op basis van full colour (CMYK). Belangrijk dat jouw drukbestand ook alleen uit CMYK-kleuren bestaat. Voor het beste resultaat houd je een minimale lijndikte van 1 mm aan. Heb je ook wit in je ontwerp dat meegedrukt moet worden? Geef deze gedeeltes aan als spotkleur met de naam ‘white’. Deze gedeeltes zullen wit gedrukt worden. De overige witte gedeeltes uit je ontwerp zullen de kleur van de tas krijgen.

Ook voor de sporttassen kun je eenvoudig gebruik maken van onze gratis online ontwerptool. Voeg logo’s of teksten toe om zo tot jouw eigen en uniek ontwerp te komen!

Bestanden aanleveren voor bedrukte sporttassen

Voor een juiste bedrukking van de sporttassen, ontvangen we graag een ontwerpbestand dat aan onderstaande criteria voldoet.

  • Uitsluitend vector bestanden
  • Minimale lijndikte: 2 mm
  • Minimale tekenhoogte: 5 mm
  • Minimale afstand tussen letters: 2 mm
  • Geen grafische effecten als kleurverlopen en slagschaduwen
 

0 producten € 0,00