Verkiezingsdrukwerk: alles om stemmen te winnen

De verkiezingsperiode staat weer voor de deur. Dé periode waarin stemmen gewonnen worden. Elk jaar blijkt weer dat er een grote groep mensen zwevende kiezer is. Oftewel: zij weten nog niet precies op wie zij gaan stemmen. Dit is jouw kans om juist die stemmers over de streep te trekken om op jou te stemmen.

Persoonlijk kiezers overtuigen

Het blijft nog altijd een beproefd recept: de straat op gaan en mensen aanspreken. Je zet je verhaal kracht bij door iets tastbaars mee te geven. En dan het liefst nog iets waarop duidelijk wordt waar jij of jouw partij voor staat. Een bedrukte flyer is dan het product bij uitstek. Ideaal om een korte samenvatting van jouw programma te delen. Tip: zorg voor een pakkende voorkant en plaats op de achterkant tekst. Wil je de mensen uitgebreider informeren? Dan kun je magazines laten drukken. Met dit meerbladige product kunt je je programma en standpunten uitgebreid toelichten. Inclusief tabellen, cijfers en onderbouwingen: alles wat je nodig hebt. Zó overtuig je de kiezers!

Herkenbaar zijn op straat? Met bedrukte kleding is direct duidelijk wie je bent en bij wie je hoort. Ook erg populair: de buttons. Zorgt op een eenvoudige manier voor nagenoeg hetzelfde effect als bij de kleding, alleen iets kleiner. En bij een goed gesprek hoort een goede kop koffie, waarbij de koffiebeker natuurlijk bedrukt is met jouw eigen logo en/of slogan.

Kiezers werven op een grootse manier

Jouw tijd is kostbaar en het is niet mogelijk om alle tijd op straat door te brengen en te flyeren. Daarom is het belangrijk om ook blijvend zichtbaar te zijn. Natuurlijk zijn er de outdoor verkiezingsposters die je op de speciale verkiezingsborden kunt plakken. Maar ook posters achter de ramen van leden van de partij of andere liefhebbers zorgen voor extra zichtbaarheid. Ook een spandoek of een sticker op een strategische plek zorgt ervoor dat je extra aandacht trekt. Met een goede slogan blijf je gegarandeerd hangen bij de voorbijgangers!

 

0 producten € 0,00