Visitekaartjes met QR code

tips visitekaartjes

Een QR code is dé manier om offline en online met elkaar te verbinden. Dat komt bij steeds meer mensen binnen en daardoor is de QR code inmiddels ook niet meer weg te denken. Of het nu om een campagne gaat voor de verkiezingen of het bestellen van een drankje op het terras: het kan allemaal. Maar wat is een QR code precies en hoe zorg je ervoor dat er één op jouw visitekaartjes terecht komt. In dit blog lees je er alles over!

Lees verder

30-05-2022
 

De geschiedenis van het visitekaartje

tips visitekaartjes

De visitekaartjes: we kunnen niet meer zonder. Zelfs in het huidige digitale tijdperk worden er op beurzen en evenementen gretig kaartjes uitgedeeld. Het is een handige, goedkope en nog altijd doeltreffende manier om je (contact)gegevens uit te wisselen. Maar is het visitekaartje altijd gebruikt zoals wij het kennen? En waar komt het visitekaartje eigenlijk vandaan? Tijd voor een lesje geschiedenis!

Lees verder

30-05-2022
 

Hoe maak je een visitekaartje? Wij geven je 5 tips!

tips visitekaartjes

Visitekaartjes zijn onmisbaar voor vrijwel iedere onderneming: of je nu een grote multinational bent of een ZZP-er. Het lijkt zo eenvoudig, maar het is wel verstandig om goed na te denken over wat je op je kaartje wilt laten drukken. Een goed visitekaartje geeft jou namelijk een flinke voorsprong op concurrenten. En laten wij per jaar nu miljoenen visitekaartjes maken. Wij geven je graag een paar tips waarmee jij het verschil kunt maken.

Lees verder

23-05-2022
 

De perfecte folder ontwerp je zo

folder ontwerpen

Folders zijn ideaal om veel informatie te verspreiden. Omdat je zoveel informatie kwijt kunt op een folder zijn ze enorm veelzijdig en kun je ze bijna overal voor gebruiken! Wil je graag een folder laten drukken, maar heb je geen idee hoe je een opvallende en overtuigende folder maakt? Wij helpen je!

Lees verder

23-05-2022