Lettertypes voor jouw brochure

lettertypes brochures

Het klinkt zo eenvoudig: even een lettertype kiezen voor je brochure. Toch zijn niet alle lettertypes even geschikt om als tekst te gebruiken. Een brochure kenmerkt zich vaak doordat er relatief veel tekst in staat. Voor een tekst die lekker leest, is een goed lettertype dan onmisbaar. Wij laten je in dit blog alles zien over de verschillende soorten lettertypes - ook wel fonts genoemd - en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Lees verder

21-06-2022
 

3 tips om jouw eigen brochure te maken

wat moet in een brochure?

Een eigen brochure laten drukken, wie wil dat nou niet? Het is een ontzettend veelzijdig en breed inzetbaar product. En daarom ook zo geliefd bij velen. Van grote multinationals tot kleine lokale verenigingen: iedereen maakt er gebruik van. Maar hoe zorg je nu dat jij de perfecte brochure hebt? Wij geven je drie tips waarmee jij direct aan de slag kunt!

Lees verder

07-06-2022
 

Wat er niet mag ontbreken in je brochure

brochure maken

Een brochure drukken is eigenlijk altijd een goed idee. Waarom? Nou, je kunt er alle kanten mee op! Van programmaboekjes tot productcatalogi, het kan allemaal. En het mooie is dat je je brochure helemaal zelf maakt: van het materiaal, het aantal pagina’s tot het volledige ontwerp. Maar wat mag er nou écht niet ontbreken in jouw brochure?

Lees verder

31-05-2022
 

Visitekaartjes met QR code

tips visitekaartjes

Een QR code is dé manier om offline en online met elkaar te verbinden. Dat komt bij steeds meer mensen binnen en daardoor is de QR code inmiddels ook niet meer weg te denken. Of het nu om een campagne gaat voor de verkiezingen of het bestellen van een drankje op het terras: het kan allemaal. Maar wat is een QR code precies en hoe zorg je ervoor dat er één op jouw visitekaartjes terecht komt. In dit blog lees je er alles over!

Lees verder

30-05-2022