Een brochure, wat is dat eigenlijk?

een brochure, wat is dat?

Promotie- en/of marketingmateriaal heb je alle soorten en maten: van handzame visitekaartjes tot immense spandoeken. Daar tussenin vind je drukwerk dat veel verspreid wordt. Hierbij kun je denken aan flyers, folders en natuurlijk de brochures. Maar wat is een brochure precies? En wat is nou eigenlijk het verschil tussen een flyer, een folder en een brochure? Wij leggen het graag uit!

Lees verder

04-07-2022
 

4 tips voor het bedrukken van kleding

tips voor bedrukte kleding wassen

Het bedrukken van kleding helpt mee met de boodschap die je wilt overbrengen. Dit kan voor persoonlijke, maar ook zakelijke doeleinden. Waar je het beste op kunt letten, hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

Lees verder

29-06-2022
 

Hoe wordt jouw kleding bedrukt?

tips voor bedrukte kleding wassen

Door kleding te bedrukken, zorg je onder andere voor herkenbaarheid en professionaliteit. Maar ook leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen of als uitbreiding van je eigen garderobe. Maar hoe gaat dit proces van kleding bedrukken nu eigenlijk? Dat vertellen wij je graag in dit blog!

Lees verder

28-06-2022
 

4 handige tips voor het maken van een spandoek!

tips voor maken spandoek

Ben je op zoek naar een manier om veel mensen op drukke plekken te bereiken? Dan is een spandoek ideaal. Spandoeken kun je bijna overal ophangen om je boodschap naar buiten te brengen. Enthousiast, maar geen idee hoe je moet beginnen? In dit blog geven we je 4 tips mee voor het maken van een spandoek. Na het lezen ben je klaar om je eigen spandoek te maken!

Lees verder

07-06-2022