8 unieke tips voor Moederdag

Inspiratie Moederdag cadeaus

Zoek je eens wat anders dan de standaard Moederdag cadeaus zoals een fotolijstje of kalender? Wij van Drukland.be snappen je volledig. Daarom hebben wij speciaal voor jou enkele tips voor Moederdag op een rijtje gezet. Maak indruk bij je (schoon)moeder of oma met een cadeau uit dit lijstje en word voor altijd herinnerd aan een van deze originele presentjes! 

Lees verder

26-04-2023
 

Bierviltjes, wat kan je er nou écht mee?

Creatief met bierviltjes

Wanneer er bierviltje wordt gezegd, denkt men vaak (logischerwijze) aan bier en een café of kroeg. Maar een bierviltje hoeft niet meer enkel gebruikt te worden onder een biertje. Naast onderzetter kan het ook heel goed voor andere doeleinden worden ingezet. Zoals entertainment en (goedkope) marketing. Wat dat precies inhoudt en wat je moet weten over het ontwerpen van bierviltjes lees je allemaal in dit blog!

Lees verder

18-04-2023
 

Drukwerk, maar dan duurzamer

duurzaam drukwerk

Je hoort het overal om je heen: duurzaamheid en bewuste(re) keuze maken. Ook Drukland.be is hier al jarenlang mee bezig. Hoe kunnen wij zorgen voor een minimale impact op het milieu en onze omgeving. Daarvoor zijn verschillende punten waar wij op focussen. Eén daarvan is bijvoorbeeld de materiaalsoorten waaruit jij kunt kiezen. Wij zetten een aantal populaire opties voor je op een rijtje!

Lees verder

06-04-2023
 

3 tips om een paasontbijt nóg leuker te maken

paasontbijt aankleden

Pasen staat voor de deur en wat hoort daar traditioneel bij? Juist, een uitgebreid ontbijt. Of voor de mensen die meer van uitslapen houden: een brunch. Gezellig met z’n allen rond de tafel en uitgebreid genieten van de verse broodjes, vers fruit en alle andere lekkere dingen. Maar hoe kleed je zo’n ontbijt / brunch nou leuk en persoonlijk aan? Na het lezen van dit blog, weet je het!

Lees verder

23-03-2023