Mooie weekplanners en handige notitieblokken

notitieblokken

Ze zijn nog altijd niet weg te denken uit ons dagelijks leven: notitieblokken. Of het nu gaat om aantekeningen tijdens een zakelijke meeting of juist om een boodschappenlijstje te maken voor thuis: een notitieblok komt altijd van pas. Doordat het zo vaak gebruik wordt, is het een ideaal product om jouw merk (meer) bekendheid te geven. In dit blog geven wij je een paar tips hoe je dat kunt doen!


Lees verder

09-03-2017
 

Geef je boek in eigen beheer uit

boeken

Je eigen boek in handen hebben. Dat wil toch iedereen? Heb je een goed verhaal, mooie gedichten of prachtige foto’s? Overweeg dan eens om dit in boekvorm te laten drukken. Weten welke keuzes je allemaal hebt bij het uitgeven van boeken in eigen beheer? Check dit blog!


Lees verder

01-03-2017
 

Goede hotspots om te flyeren!

flyers

Een flyer gedrukt? Dan wil je natuurlijk opvallen! Maar hoe zorg je ervoor dat jouw prospects ook daadwerkelijk jouw flyer onder ogen krijgen? Check snel dit blog!


Lees verder

20-02-2017
 

Maak een goede eerste indruk met visitekaartjes!

visitekaartjes

Visitekaartjes zijn ontzettend handig om uit te delen op de beurs. Juist omdat ze zo klein zijn, kun je ze eenvoudig overal mee naartoe nemen. Weten hoe je geen gevouwen hoekjes krijgt? Check dit blog!


Lees verder

13-02-2017