boven-bed

Wat kun je allemaal met een canvas?

Een canvas is een leuk cadeau om te geven en te krijgen. De toepassingsmogelijkheden zijn namelijk indrukwekkend. Van kunst op linnen aan de muur in restaurants tot een mooie kinderfoto op grootformaat canvas in de slaapkamer. Weten wat je allemaal kunt met een canvas? Je leest 't in dit blog!

kerstsfeer

Canvas als cadeau

Het leuke aan een canvasdoek is dat je er alles op kunt laten printen. Denk aan mooie foto's, maar ook gave quotes en creatieve ontwerpen. Juist daarom is een canvas een leuk cadeau om te geven voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst. Maar ook als relatiegeschenk is een canvasdoek een geschikt cadeau. Zo kun je natuurlijk een foto laten printen die past bij de huisstijl of het bedrijfslogo op de canvas laten drukken.

herinnering

Mogelijkheden voor canvas

De meeste canvassen die je aan de muur ziet hangen zijn zonder baklijst. Je kunt je canvas een schilderij-achtige look geven met één van onze baklijsten. Deze hebben wij in 3 kleuren, namelijk zwart, wit en houtkleurig. Daarnaast kunnen we jouw afbeelding gratis bewerken. Zo kunnen we je afbeelding een zwart-wit effect of een sepia-effect geven. Daarnaast verwijderen we ook gratis rode ogen. Handig toch? Bestel vandaag nog een foto op canvas en je hebt een leuk cadeau om te geven!

woonkamer

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met menukaarten kunt doen. Veel plezier!

Tags: canvas

17-11-2016
 
 

Reacties