menukaarten

Wat kun je allemaal met menukaarten?

Nog even en je zit achter een heerlijk kerstdiner. Je favoriete gerecht haal je natuurlijk van een menukaart. Het is ontzettend leuk om je eigen kerstmenu samen te stellen en te ontwerpen. Op zoek naar leuke ideeën? Je vindt ze in ons blog!

bar

Menukaart ontwerpen

Als je een menukaart gaat ontwerpen, is het handig om eerst na te denken over het formaat van je kaart. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een grote A3, maar ook uit een leuke vierkante van 21 bij 21 cm. Het is maar net hoe uitgebreid je assortiment is. Ga je voor een kleiner formaat en heb je daardoor een aantal pagina's nodig dan kunnen we je menukaarten voorzien van nietjes of een spiraalbinding. Handig!

clubblad

Creatief met menukaarten

Maar wat zet je nu allemaal op een menukaart? Natuurlijk noem je alle gerechten eventueel met prijs. Heb je een groot assortiment wijnen of dranken? Dan kun je die natuurlijk ook opnemen in je menukaart. Blinkt jouw restaurant uit in het prachtig serveren van gerechten? Dan is het ook leuk om je menukaart te voorzien van foto's. Daarnaast kun je naast de gerechten een tekstje opnemen over bijvoorbeeld de historie van je restaurant of over de ingrediënten van de gerechten. De creativiteit is aan jou!

ansichtkaarten

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met brochures kunt doen. Veel plezier!

Tags: menukaarten

10-11-2016
 
 

Reacties