visitekaartjes-lelijk

Maak een goede eerste indruk met visitekaartjes!

Visitekaartjes zijn ontzettend handig om uit te delen op de beurs. Juist omdat ze zo klein zijn, kun je ze eenvoudig overal mee naartoe nemen. Weten hoe je geen gevouwen hoekjes krijgt? Check dit blog!

visitekaartjes-doosle

Gratis doosje

Bij ons bestel je je visitekaartjes altijd flitsendsnel. We drukken onze kaartjes al vanaf 25 stuks. Heb je een kleine oplage naamkaartjes nodig? Dan drukken wij die digitaal. En mooi meegenomen voor jou, want visitekaartjes die we digitaal drukken leveren we altijd met een gratis handig kartonnen doosje. Zo kun je je bedrukte visitekaartjes makkelijk meenemen en blijven ze altijd netjes!

visitekaartje-houder

Visitekaartjeshouder

Wil je je visitekaartjes netjes bewaren in een luxe uitvoering? Dan kun je ook één van onze visitekaartjeshouders bestellen. We hebben ze in het zilver en zwart, zijn makkelijk te openen en te sluiten en natuurlijk makkelijk mee te nemen. En bovenal, super handig om je visitekaartjes netjes in te bewaren! Zo krijg je geen gevouwen hoekjes of een versleten look. Ideaal! Kom maar door met die goede eerste indruk!

visitekaartjes-geven

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met canvas kunt doen. Veel plezier!

Tags: visitekaartjes

16-02-2017
 
 

Reacties