canvas in de kamer

Wat kun je allemaal met een foto op canvas?

Een foto op canvas is super leuk om te geven én te krijgen! Wat je op een canvasdoek laat printen is natuurlijk helemaal aan jou. Op zoek naar leuke ideeën? Je vindt ze in dit blog!

canvas in de woonkamer

Cadeautip

Wat we in onze drukkerij vaak voorbij zien komen zijn mooie gezinsfoto's geprint op canvas. Natuurlijk staan de kinderen er op, maar soms ook de ouders, opa's en oma's of huisdieren. Echt een familieplaatje dus en daarmee hét ultieme cadeau voor verjaardagen, Moederdag of Kerst. Leuk is ook dat je je canvas een nog luxere uitstraling kunt geven door deze te bestellen met baklijst. Hierdoor heb je je afbeelding in een mooie lijst en heb je die mooie canvaslook. Tof!

canvas in de hal

Drieluik

Naast familiefoto's, worden ook vaak foto's van de omgeving besteld. Vooral na vakantieperiodes zien we deze bestellingen toenemen. Mooie bergen, prachtige stranden en de meest geweldige zonsondergangen zien we voorbij komen in onze drukkerij. Wil je iets anders met je canvas? Dan kun je je afbeelding als drieluik aanleveren, zodat je de doeken naast elkaar hangt met een witruimte ertussen. Leuk!

canvas aan de muur

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met presentatiedesks kunt doen. Veel plezier!

Tags: canvas

09-02-2017
 
 

Reacties