3 tips om een paasontbijt nóg leuker te maken

Pasen staat voor de deur en wat hoort daar traditioneel bij? Juist, een uitgebreid ontbijt. Of voor de mensen die meer van uitslapen houden: een brunch. Gezellig met z’n allen rond de tafel en uitgebreid genieten van de verse broodjes, vers fruit en alle andere lekkere dingen. Maar hoe kleed je zo’n ontbijt / brunch nou leuk en persoonlijk aan? Na het lezen van dit blog, weet je het!


tafel aankleden pasen

1. Placemats

Placemats worden bij de meeste mensen en ook in restaurants en andere eetgelegenheden veel gebruikt. Logisch, want ze zijn praktisch en ook nog eens ideaal als promotiemiddel. Natuurlijk hoeft er niet altijd reclame op gedrukt te worden. Met een mooie foto, een grappige tekst of een ander eigen ontwerp kleed je de tafel op een eenvoudige manier aan. En diezelfde tafel is tegelijkertijd ook nog eens beschermd tegen etensresten en/of vocht. Handig!

Tip: wil je de placemats vaker gebruiken? Ga dan voor het materiaal Synaps. Dit is een scheur- en watervast materiaal dat je na het schoonmaken gewoon weer kunt gebruiken. handig!

Servetten

Niet alleen de tafel schoonhouden, maar ook jezelf? Dan zijn bedrukte servetten ideaal! Met een leuke foto, afbeelding of tekst geef je de tafel op een subtiele manier een persoonlijke touch.

2. Bierviltjes of onderzetters

Koffie, vers geperste jus d’orange of gewoon een glas water, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze laten van die lelijke kringen achter op de tafel. Gelukkig kun je dat makkelijk voorkomen. Je kent vast de bierviltjes uit de horeca wel. Die kun je bij Drukland.nl/be ook laten drukken, maar dan met een eigen foto. Zo wordt het wel heel persoonlijk! De bierviltjes zijn in principe niet geschikt om voor langere tijd of vaker te gebruiken. De onderzetters, gemaakt van dibond, zijn dat juist wel! Afgewerkt met een laminaat en voorzien van rubberen dopjes aan de onderkant, kun je deze ook nog prima na Pasen gebruiken.

3. Flesetiketten

Flesetiketten voor een ontbijt? Is het niet wat vroeg voor bier en wijn? Waarschijnlijk wel, maar we willen het je toch voorleggen. Het zelf brouwen van een biertje of het maken van een heerlijke wijn wordt steeds populairder. Niet met de insteek om er nou ontzettend veel geld mee te verdienen, maar om te genieten van een zelfgemaakt product. Dit maak je natuurlijk helemaal af met een professioneel wijnetiket of bieretiket. Gedrukt op stevig etiketten materiaal en gemakkelijk op jouw eigen flessen te plakken. Zo wordt dat zelf gebrouwen biertje of eigen gemaakt fles wijn nóg persoonlijker!

En, tussen ons, de etiketten plakken ook prima op bijvoorbeeld flessen vruchtensap of andere dranken.


Wil je het helemaal goed aanpakken? Op onze themapagina vind je al het drukwerk voor de horeca dat jij nodig hebt voor een groots paasontbijt!

Tags:

23-03-2023
 
 

Reacties