Altijd gratis verzending
Flesetiketten

Wijnetiketten maken

De goedkoopste van België!

Een fles wijn wordt extra speciaal met een eigen wijn etiket. Bedrukte wijnetiketten maken en bestellen je voordelig bij Drukland.be.

Lees meer


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
etiket wijnfles

Goedkoop etiket wijnfles maken

Wijn wordt vaak gedronken als er iets te vieren valt. Een verjaardag, een mijlpijl of misschien dat je een grote opdracht hebt binnengehaald. Of iets eenvoudigs als het vieren van het weekend. Maak dit moment nog specialer en laat jouw eigen wijnetiketten drukken. Bij Drukland bestel je de mooiste wijnetiketten! Bestel één van onze wijnkisten mee en je hebt een perfect relatiegeschenk.

  • Verschillende formaten
  • Full colour bedrukking
  • Kies uit 2 materialen

Bestel wijnetiketten

Eigen wijnetiket maken en laten drukken

Je eigen wijnetiket maken doe je eenvoudig zelf bij Drukland. Kies uit één van de beschikbare formaten en geef aan op welk materiaal je de wijnetiketten wilt laten drukken. Ga je voor de natuurlijke uitstraling van het kraftpapier? Of is het luxe alinea blanc juist meer wat voor jou? Houd er rekening mee dat wit niet gedrukt wordt en dat wat wit is in het ontwerp uiteindelijk de kleur de van het materiaal zal aannemen.

De kerndiameter van de rol waarop de wijnetiketten worden gedrukt, is 76 mm. De rolafwikkelijk die het best bij jou past, kies je zelf.

label dispenser

Label dispenser doos

Optioneel te bestellen met kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00