Wat kun je allemaal met dibond?

dibond

Bedrukt dibond kom je vaak buiten tegen. Zo worden dibond borden vaak gebruikt als gevelborden en als presentatiemateriaal voor op beurzen en evenementen. Logisch ook, want je kunt dibond in allerlei maten bestellen. Maar ook als je je logo op dibond wilt laten bedrukken en je logo heeft een bepaalde vorm dan is dit ook mogelijk. Ideaal dus! In dit blog behandelen we enkele bekende voorbeelden van dibond borden die jij vast al vaak voorbij hebt zien komen!

Lees verder

03-06-2016
 

Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Drukland.be

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites Drukland.be, Flyerzone en Reclameland vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek (Nederland).

Lees verder

12-05-2016
 

Een goed visitekaartje betaalt zichzelf terug

Winactie Drukland.nl

Bijna elke werknemer of ondernemer heeft het altijd bij zich: visitekaartjes. Zo'n makkelijk klein kaartje met contactgegevens dat eenvoudig in je portemonnee past. Het doel van je eigen visitekaartje is duidelijk te maken wie je bent, wat je doet bij welk bedrijf en hoe je te bereiken bent. Staat al deze informatie op jouw kaartje? Dan is je visitekaartje compleet! Uit onderzoek naar visitekaartjes blijkt dat visitekaartjes drukken nog steeds loont. Bij Drukland.nl bestel je heel eenvoudig je eigen visitekaartjes. Maar wist je dat je nog veel meer kunt met een kaartje van dit formaat?

Lees verder

11-04-2016
 

Nieuwe huisstijl en website voor online drukkerij Drukland.be

Nieuwse site Drukland.be

De tweede drukkerij van België, Drukland.be, heeft aan de hand van input van haar klanten een nieuwe website ontwikkeld. De online drukkerij heeft alle klanten gevraagd wat volgens hen beter kan. Uit het onderzoek blijkt dat klanten graag een scherpe prijs, snellere levering en goede kwaliteit zien. Drukland.be heeft deze suggesties meegenomen in de nieuwe site. Daarnaast is de online drukkerij haar klanten tegemoet gekomen door de verzending naar België en Nederland volledig gratis te maken. De drukwerksite is hiermee verbeterd, de navigatie overzichtelijker en het bestelproces klantvriendelijker..

Lees verder

08-03-2016