Wat kun je allemaal met notitieblokken?

notitieblokken

Notitieblokken zijn enorm handig om je notities in op te schrijven. Je hebt er dan ook ongetwijfeld een paar in je huis en je kantoor liggen. Alleen al om even een kleine notitie of een tekeningetje te maken tijdens een saai overleg. Weten waar notitieblokken allemaal voor worden gebruikt? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

13-09-2016
 

Wat kun je allemaal met toonbankdisplays?

toonbankdisplays

Weleens bij een toonbank moeten wachten? Dan zijn ze je vast niet ontgaan: toonbankdisplays. Zo'n display is namelijk een handige manier om klanten te informeren aan de balie of gewoon aan tafel. Deze displays heb je in verschillende versies zoals rollup, staand en gevouwen. Op zoek naar bekende voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

Lees verder

13-09-2016
 

Wat kun je allemaal met presentatiewanden?

presentatiewanden

Een presentatiewand is een goede blikvanger. Omdat het bij een beurs draait om opvallen en een professionele indruk is een presentatiewand een goede aanschaf voor de inrichting van je beurs. Maar ook als je een persconferentie geeft is zo'n achterwand ideaal. Op zoek naar voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

Lees verder

17-08-2016
 

Wat kun je allemaal met rollup banners?

rollup banners

Je komt ze ongetwijfeld tegen op beurzen, tijdens presentaties of in winkels en kantoren. We hebben het natuurlijk over rollup banners! Het fijne aan rollup banners is dat je ze makkelijk kunt meenemen en snel opzet. Maar wist je dat je ook best creatief kunt uitpakken met rollup banners? Check in dit blog de leukste voorbeelden!

Lees verder

17-08-2016