Zo haal je de vakantie in huis

Dat was ‘m weer: de zomerperiode van dit jaar. Nog een paar laatste stuiptrekkingen en dan is het toch echt voorbij. Heb jij genoten van de vakantie? Ondanks sommige beperkingen was er gelukkig alsnog genoeg om van te genieten. Wil jij weer terug naar de vakantieperiode en nagenieten van je vakantie? Dat kan met Drukland.be. Herbeleef de mooiste momenten en waan je weer even op die ene plek.


canvas

Een tijdloze klassieker

Wat er ook gebeurd, één ding blijft onveranderd: een foto op canvas blijft ongekend populair bij veel mensen. Het canvas past in vrijwel ieder interieur en is daarom niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook als cadeau zit je hiermee altijd goed. Met een groot aanbod van verschillende formaten kies je altijd voor een formaat dat geschikt is voor jou. Een klein canvasdoek voor in het toilet of juist een enorm wandvullend frame in de woonkamer: het is allemaal mogelijk. Je kunt zelfs kiezen voor een omlijsting, in de vorm van een baklijst. Extra chique!

Wist je dat wij ook een doek hebben dat geschikt is voor buiten? Dit wordt gedrukt op ons spandoekmateriaal, dat vervolgens wordt gespannen over een frame. Een handige en eenvoudige manier om je tuin of balkon in een handomdraai tot vakantieparadijs om te toveren!


plexiglas

Blinkende terugblik

Ben je op zoek naar een materiaal waarop de kleuren van jouw foto goed naar voren komen? Een foto op plexiglas zorgt voor een optimale weergave van de kleuren en dus spat jouw foto van het materiaal. Doordat de foto aan de achterkant van het glas geprint wordt, kijk je als het ware door het materiaal heen naar de foto. Een unieke uitstraling die je bij geen ander materiaal terugziet! Doordat het glas - en de opdruk dus ook gedeeltelijk - transparant is, kun je het beste kiezen voor een witte tegendruk. Door die extra laag inkt worden de kleuren nog intenser.

Een materiaalsoort dat helemaal van deze tijd is en het beste tot zijn recht komt in de modernere interieurs. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het in andere interieurs niet past.dibond

Een grijze muis?

Normaal gesproken zou je hierbij denken aan een ietswat saai en onopvallend materiaal, maar bij de foto op aluminium is niets minder waar! Qua kleur en qua uitstraling komt er geen ander materiaal in de buurt. De toplaag is afgewerkt met brushed aluminium, dat zorgt voor de grijze en metaalachtige look. Vooral erg mooi in combinatie met zwart-wit afbeeldingen of foto’s. Ook kleurenfoto’s kunnen erg mooi uitkomen op dit materiaal, maar houd er rekening mee dat dat kleuren op een grijze achtergrond anders uitkomen dan op een witte achtergrond.

Robuust en van metaal: perfect voor in een industrieel en modern interieur.


Tags:

08-10-2020
 
 

Reacties