eetcafe

Wat kun je allemaal met stoepborden?

In drukke winkelstraten kun je er bijna niet omheen: stoepborden. Stoepborden zijn ideale blikvangers om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Je kunt stoepborden zowel met als zonder poster bestellen. De posters klik je eenvoudig achter de plastic cover, waardoor je poster door weer en wind mooi én leesbaar blijft. Weten wat je allemaal met stoepborden kunt? Je leest 't in dit blog!

winkelstraat

Klanten werven

Heb je een kledingwinkel, café of kapperszaak? Dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk mensen ontvangen. Een goede en ook nog best eenvoudige manier om klanten te werven is buiten een stoepbord te plaatsen. Op dit bord kun je natuurlijk van alles zetten. Van een leuke wervende quote tot een knallende aanbieding die bijvoorbeeld alleen die dag geldig is, alles is mogelijk!

groente en fruit

Jaren plezier

Onze stoepborden bevatten allemaal een plastic cover. Dit heeft als voordeel dat, als je wilt, je het stoepbord dag en nacht buiten kunt laten staan. Je hoeft dus niet bij sluitingstijd elke keer je stoepbord naar binnen te slepen :-) Een ander voordeel is dat je heel eenvoudig je poster zelf kunt wisselen voor een ander exemplaar. Hierdoor hoef je maar één keer het stoepbord aan te schaffen en heb je er toch jaren plezier en ondernemerssucces van. Ideaal!

zondag open

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met startnummers kan doen. Veel plezier!

Tags: stoepborden, blikvanger, poster

21-07-2016
 
 

Reacties