persconferentie

Wat kun je allemaal met presentatiewanden?

Een presentatiewand is een goede blikvanger. Omdat het bij een beurs draait om opvallen en een professionele indruk is een presentatiewand een goede aanschaf voor de inrichting van je beurs. Maar ook als je een persconferentie geeft is zo'n achterwand ideaal. Op zoek naar voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

persconferentie

Alle ogen op jou gericht

Bij een persconferentie is de spanning meestal om te snijden. Alle ogen zijn gericht op degene die het woord gaat voeren. Staat achter die persoon dan een presentatiewand, dan valt die zeker op. Sta je op zo'n moment met je logo of merknaam op die presentatiewand, dan weet je zeker dat jouw bedrijf in de spotlight staat! En wat dacht je van interviews met profvoetballers? Achter hen vind je ook altijd een wand vol met logo's van grote merken. Je valt dus zeker op met een presentatiewand!

beurswand

Presenteren

Zoals de naam al aangeeft, kun je een presentatiewand ook heel goed gebruiken voor presentaties. Maar omdat je helemaal zelf bepaalt wat je op je wand wilt drukken, kun je de wand voor meer doeleinden gebruiken. Bovendien is het aluminium frame van de presentatiewand door de harmonicaconstructie in een handomdraai uit te vouwen en in elkaar te klikken. Je neemt de presentatiewand dus eenvoudig mee naar elke gelegenheid. Ideaal!

beurswand achterkant

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met rollup banners kan doen. Veel plezier!

Tags: presentatiewand, beurswand, persconferentie

08-09-2016
 
 

Reacties