notitieblokken-studie

Wat kun je allemaal met notitieblokken?

Notitieblokken zijn enorm handig om je notities in op te schrijven. Je hebt er dan ook ongetwijfeld een paar in je huis en je kantoor liggen. Alleen al om even een kleine notitie of een tekeningetje te maken tijdens een saai overleg. Weten waar notitieblokken allemaal voor worden gebruikt? Je leest 't in dit blog!

boodschappen

Altijd papier bij de hand

Een notitieblok herken je aan een wit blok met lijntjes. Die lijntjes zijn er natuurlijk bewust ingezet, zodat je netjes je notities kunt opschrijven. Je hebt notitieblokken in verschillende maten. Zo zijn er grote A4-blokken, maar notitieblokken worden ook vaak als A5 besteld, omdat deze net iets compacter zijn. Zo'n blok neem je dan ook sneller mee en zorgt ervoor dat je nooit meer iemand hoeft te vragen om een papiertje. Ideaal!

aantekeningen

Notitieblok als relatiegeschenk

Veel bedrijven hebben hun eigen notitieblokken. Op het notitieblok vind je vaak op elke bladzijde het logo terug. Dit zorgt ervoor dat jouw merk elke keer onder de aandacht komt bij de gebruiker. Een notitieblok wordt daarom ook regelmatig ingezet als relatiegeschenk. Slim ook, want het is een weggevertje dat eigenlijk iedereen wel gaat gebruiken. Bestellen maar!

order

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met toonbankdisplays kunt doen. Veel plezier!

Tags: notitieblokken, to-do-lijstjes

22-09-2016
 
 

Reacties