boekenleggers logo

Wat kun je allemaal met boekenleggers?

Ben jij een echte boekenwurm en verslind je met gemak enkele boeken per maand? Dan heb je vast ook een boekenlegger op je nachtkastje liggen. Want hoe makkelijk is het om de volgende dag je boek open te slaan op de plek waar je was gebleven? Zeker weten dat je niet meer hoeft te zoeken én je hoeft je boek niet van een lelijk ezelsoor te voorzien. Wil je zelf een boekenlegger drukken? In dit blog vind je inspiratie!

boekenleggers bladhanger

Onder de aandacht

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag dat mensen jouw merk onthouden? Dan kun je eens overwegen een boekenlegger te laten drukken in plaats van bijvoorbeeld een folder. Als jouw doelgroep namelijk vaak boeken leest, is de kans een stuk groter dat jouw 'folder' (lees: boekenlegger) niet meteen bij het oud papier belandt. Bovendien komt je merk keer op keer onder ogen van je potentiële klant bij het gebruik van een boekenlegger. Een win-winsituatie dus :-)

boekenleggers stans

Creatief met boekenleggers

De meeste boekenleggers hebben de vorm van een rechthoek en zijn A7 lang. Dit is een formaat van 5,2 x 14,8 cm. Natuurlijk kun je hier van afwijken. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen stansvorm laten maken, zodat jouw boekenlegger uniek is. Wat dacht je van een leuk diertje dat z'n tanden klemt onder een bladzijde? Wat je ook kunt doen, is je boekenlegger voorzien van een handige opdruk. Zo kun je je boekenleggers zo laten drukken dat ze als lineaal te gebruiken zijn. Misschien belandt jouw boekenlegger dan niet tussen een boek, maar tenminste ook niet in de prullenbak.

boekenleggers liniaal

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met tickets kan doen. Veel plezier!

Tags: boekenleggers, boeken

11-08-2016
 
 

Reacties