Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

Het lijkt wel of we ieder jaar eerder in de kerststemming komen. Niet zo gek ook natuurlijk: kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Huizen en kantoren worden mooi versierd, we gaan lekker eten en borrelen en er heerst vooral veel gezelligheid. Wij van Drukland.be zijn de moeilijkste niet en helpen je graag een handje bij de aankleding van jouw kantoor of huis!


Kerstdecoratie woonkamer

Kerstdecoratie van foamboard

Foamboard is één van de materialen waarop wij de kerstdecoratie drukken. Ondanks dat het materiaal erg licht van gewicht is, is het tegelijkertijd ook erg stevig. Je kunt deze kerstdecoratie dan ook bijna overal neerzetten of zelfs ophangen. Bestel je een 3D ontwerp? Dan bestaat jouw item uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen schuif je eenvoudig in elkaar. En is kerst voorbij? Dan haal je de onderdelen net zo gemakkelijk weer uit elkaar. Het opbergen wordt zo een stuk gemakkelijker. Op naar de volgende kerst!

Duurzaam alternatief kerstboom

In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaat spelen, kun je met een kerstboom van honingraatkarton eenvoudig jouw steentje bijdragen aan een betere wereld. Het re-board is namelijk een duurzaam materiaal dat heel goed gerecycled kan worden. Komt nog eens bij dat dit milieuvriendelijke karton oersterk is en dus jaren gebruikt kan worden. Een duurzame kerstboom waar je nog jaren van kunt genieten dus.

Het leuke is dat je de kerstboom van re-board (of foamboard) op verschillende groottes kunt bestellen. Woon je in een klein appartementje en heb je geen ruimte voor een grote boom? Dan kies je eenvoudig voor een klein exemplaar. Heb je wel de ruimte in huis of kantoor? Dan kies je net zo gemakkelijk voor een levensgrote ‘boom’. En wij zouden Drukland.be niet zijn als wij jouw boom niet zouden bedrukken. Dit kan met de looks van een echte kerstboom, maar net zo gemakkelijk met je eigen ontwerp. Zo maak je er echt iets van jezelf van!

Kerstdecoratie voor thuis

Behalve je kerstboom, kun je ook andere decoratie laten drukken om jouw (thuis)kantoor of woonkamer aan te kleden. Met een rendierhoofd of een ijsbeer (allebei in 3D) haal je een heus wintertafereel in huis. Nog een knetterende open haard op de achtergrond, en het plaatje is compleet. Tips hoe je een kantoor in kerstsferen kunt krijgen? Met deze tips kan dat niet meer mislukken!


Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw kerstkaart? Wij hebben een top 10 samengesteld met de meest populaire onderwerpen/ontwerpen. Benieuwd welke dat zijn? Dat lees je op deze pagina!


Tags: wOu8nPbVuwE

29-11-2022
 
 

Reacties