Kerst met Drukland

Het loopt tegen het einde van het jaar. Weinig mensen zullen hebben voorspeld dat afgelopen jaar zo zou lopen. Maar ondanks alles wordt het wel weer ‘gewoon’ Kerst. De kans is groot dat het dit jaar net even anders gaat. Hoe precies, dat weten we nog niet. Maar Drukland helpt jou om er toch iets gezelligs en leuks van te maken. Hoe wij dat doen? Dat lees je hier!


foto op glas

Onder de kerstboom

De combinatie cadeaus en december komt al snel bij Sinterklaas uit. Tegenwoordig wordt Kerst ook steeds vaker gevierd met cadeaus. Dit maak je extra speciaal door een gepersonaliseerd cadeau te geven. Die ene speciale foto gedrukt op plexiglas. Of die legendarische uitspraak ludiek als tegeltjeswijsheid op een tegeltje. Misschien ben je tijdens de lockdown wel aan het puzzelen geslagen? Zeker voor kinderen is een puzzel met eigen foto een ontzettend leuk cadeau!


foto op puzzel

Fout is goud

In de koude decembermaand is er niets fijner dan lekker warm aangekleed een boek te lezen of een film/serie te kijken. De vaak niet al te originele kersttruien schieten als paddestoelen uit de grond. Maar waarom niet je eigen unieke kersttrui ontwerpen? Wel zo leuk natuurlijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook leuk om ook cadeau te doen.

En nu we toch bezig zijn met warm blijven: warme chocolademelk! Uit een mok met een eigen foto wordt het nog net even iets leuker. Niet alleen geschikt voor chocolademelk, maar ook glühwein smaak er prima uit.kerstdecoratie

Wild in huis

Rendieren en ijsberen hebben het moeilijk in het wild. Maar niet in Drukland! Met een paar klikken heb jij een ijsbeer of een rendierhoofd in huis. Geen echte natuurlijk, maar een bouwpakket gedrukt op re-board of foamboard. Eenvoudig in elkaar te schuiven tot een 3D model. Liever geen dieren in huis? Er zijn nog genoeg andere ontwerpen waar je uit kunt kiezen!

Wat staat er op het menu?

De kans groot is dat het kerstdiner dit jaar in kleine kring wordt georganiseerd. Maar dat betekent niet dat je er niets moois van maken. Met een paar simpele producten haal je het restaurant gevoel eenvoudig naar huis. Koken voor minder mensen betekent ook dat je uitgebreider en luxer kunt gaan koken. Maar wat ga je allemaal maken? Geef je ‘gasten’ een mooie menukaart waar je aangeeft wat ze kunnen verwachten. Met gepersonaliseerde onderzetters en placemats maak je de aankleding van de tafel helemaal af.


Tags:

10-11-2020
 
 

Reacties