PERSBERICHT

07-10-2016, Westerbroek

Drukland.be produceert 1 jaar volledig zelf het drukwerk

De drukwerksite Drukland.be produceert al 1 jaar lang volledig zelf het drukwerk. Een groot verschil met een jaar geleden toen Grafenia uit Engeland al het drukwerk voor de klanten nog inkocht. Sinds oktober 2015 is de drukwerksite onderdeel van Simian B.V.

Eigen productielocatie

Dat het drukwerk voor de drukwerksite Drukland.be nu al 1 jaar volledig zelf wordt geproduceerd vindt eigenaar Wouter Haan genoeg reden voor een feestje. “We zijn de enige online drukkerij met een geheel eigen productielocatie. Dat willen we graag samen met onze klanten vieren. Daarom krijgen onze klanten 7 oktober 2016 de hele dag 10% korting op al ons drukwerk. Die dag is alles dus een dagknaller.”

Innovatie

Op dit moment zijn Drukland.be, Flyerzone en Reclameland de enige online drukkerijen die écht innoveren. Zo hebben de drukwerksites pas nog de nieuwste Komori drukpers, 5 Horizon afwerkmachines en 2 Polar snijmachines aangeschaft. Haan: “Hiermee blijven we onze productiecapaciteit en de kwaliteit van het drukwerk verhogen.” Dit zijn ook grote voordelen voor de klant. “Zo kunnen onze klanten digitaal drukwerk zelfs tot 18.00 uur aanleveren en de volgende dag al in huis hebben. Dit zijn voordelen die je alleen kunt realiseren als je zelf produceert.”

Over online drukkerij Drukland.be

Wouter Haan begon in 2008 met Reclameland. In 2015 nam Haan de drukwerksites Drukland.be en Flyerzone over. Inmiddels werken zo'n 100 medewerkers voor Simian B.V. en worden er dagelijks meer dan 1000 drukwerkopdrachten geproduceerd. Simian B.V. is met Flyerzone, Reclameland en Drukland.be een betrouwbare partner van drukkerijen, reclamebureaus, verspreiders en andere grafische professionals. Naast België, zijn de drie drukwerksites actief in Nederland.

Meer informatie
Gerwin Verdonk
Business Officer

Tel: +31 6 190 82 910
Email: gerwin@drukland.be

Tags:

07-10-2016
 
 

Reacties