Compliment cards gebruiken

5 manieren om een with compliments card in te zetten

With compliment cards, - of in het Nederlands bedankkaartjes - zijn een makkelijke manier om jouw klanten een blijk van waardering te geven. Maar wat is een compliment card? En waarvoor zet je een compliment card in? We leggen het in dit blog uit!

Wat is een with compliment card?

Een with compliments card, ook wel compliment cards genoemd, is een kaart die je als extra service met een pakketje of zending meestuurt. Via dit kaartje laat je blijken dat je jouw relaties en klanten waardeert. Waarschijnlijk heb je zelf wel eens een pakketje ontvangen met daarbij een kaartje. Zeg nou zelf, dat is toch veel leuker uitpakken?

Je kunt ervoor kiezen om een algemene kaart te gebruiken als compliment card. Om het nog persoonlijker te maken kun je een handgeschreven boodschap toevoegen. Dan zorg je al helemaal voor dat extra speciale gevoel bij de ontvanger! Bij Drukland.be heb je de keuze uit verschillende opties in formaten, papiersoorten en afwerkingen. Zo maak je eenvoudig een with compliments card die bij jou en je bedrijf past.

Waarvoor zet je een with compliment card in?

Er zijn tal van manieren waarop je een with compliments card kunt gebruiken. We helpen je graag op weg door 5 situaties te geven waarin je compliment cards kunt versturen.

1. Als bedankje

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende reden voor het versturen van een compliment card. Verstuur de bestelling van je klant met een persoonlijk geschreven with compliments card. Dit creëert een geluksgevoel bij de ontvanger én zorgt ervoor dat je klant jou onthoud. Zo zorg je ervoor dat de klant vaker bij je terugkomt!

2. Ter informatie

Verwacht jouw klant het pakket niet direct? Of is er extra informatie of toelichting nodig voor de inhoud? Dan is een with compliments card met aanvullende informatie een uitkomst. Een leuke en handige manier om aan te geven wat er moet gebeuren of wat er verwacht wordt bij de inhoud van de zending. Meteen helder voor de ontvanger. Dit alles op een gepersonaliseerde kaart met jouw eigen ontwerp.

3. Volgens afspraak

Is er voorafgaande aan de zending contact geweest met de ontvanger? Of is er iets specifieks afgesproken? Dan is het handig om een compliment card toe te voegen met daarop een bevestiging van wat er is afgesproken. Zo is het voor de ontvanger direct duidelijk waar het over gaat en voorkom je onduidelijkheden. Wel zo makkelijk!

4. Bij een brief

Wil jij (zakelijke) standaardbrief net even wat persoonlijker maken? Met een with compliments card geef je de brief snel en eenvoudig een extra persoonlijke noot. Op deze manier zorg je er tevens voor dat de brief sneller en nauwkeuriger gelezen wordt. Is jouw brief al een antwoord? Ook dan is een with compliments card een goede toevoeging.

5. Graag retour

Voeg een handgeschreven persoonlijke boodschap toe aan de zending, dit doet het altijd goed. Het maakt de poststukken menselijker. Hierdoor is de kans dat ontvangers positief reageren op jouw bericht een stuk groter. Handig als je bijvoorbeeld enquêtes rondstuurt. Of andere documenten die je retour wilt ontvangen. Door een positieve ervaring zijn mensen sneller geneigd om meer moeite te doen en de documenten retour te sturen.


Zo zie je maar: er zijn veel redenen om te noemen om een compliment card te versturen. Multi inzetbaar en dus onmisbaar voor jouw bedrijf. Je kunt alle kanten op! Waar ga jij compliment cards voor versturen? Start gelijk met het ontwerpen van jouw eigen compliment cards.


Compliment cards ontvangen

Tags: compliment cards, klein drukwerk

07-01-2022
 
 

Reacties