WK drukwerk: samen naar de overwinning

Het WK voetbal staat voor dit jaar op de planning. Het WK wordt, anders dan anders, niet in de zomer, maar in de winter gehouden. Dit zal de populariteit van de Rode Duivels niet tegenhouden. Straten worden versierd, winkels worden aangekleed en we gaan samen de wedstrijden kijken. Lukt het om dit jaar te verrassen en ver te komen in het toernooi?

Voetbal kijken in jouw eigen café

Nu het WK in de winter wordt gehouden, zullen nog meer mensen de wedstrijden vanuit een café bekijken. Zorg jij voor de echte voetbalsfeer? Je tovert jouw café eenvoudig om tot een voetbalwalhalla. En waarmee kun je dan beter beginnen dan met bedrukte bierviltjes. Onmisbaar voor de sfeer en ze worden ook nog eens veelvuldig gebruikt. Combineer het oranje met jouw logo of bedrijfsnaam en je slaat twee vliegen in één klap. Om te zorgen dat jouw gasten niks missen van de wedstrijd, wil je ze niet te vaak laten lopen. Met de draagtrays neem je maar liefst 6 of 9 (bier)glazen in één keer mee.

Niet alleen voor ‘echte’ cafés, maar ook ideaal voor bij jou thuis, op kantoor of waar jij ook gaat kijken.

Sportshirts voor je eigen wedstrijd

Wil je zelf ook een balletje trappen? Met de sportshirts met jouw eigen bedrukking bepaal je zelf bij welk team je speelt. Of is de derde helft meer iets voor jou? Ook dat gaat prima in de bedrukte kleding. Met een bedrukt vest of een sweater met jouw eigen opdruk weet je zeker dat je er warmpjes bijzit.

Menukaarten voor hongerige sportliefhebbers

Voetbal en lekker eten en borrelen gaan hand in hand. Uit welke bieren, wijnen of andere (fris)drank kunnen de voetballiefhebbers bij jou kiezen? Misschien kunnen ze ook wel een hapje eten tijdens de wedstrijd. Met een menukaart laat je eenvoudig zien wat jij te bieden hebben. Als je dan ook nog zorgt voor een placemat met je eigen bedrukking, is de aankleding van de tafel helemaal compleet.

 

0 producten € 0,00