Altijd gratis verzending
Vlaggen

Gevelvlag bedrukken en laten maken

De goedkoopste van België!

Vergroot de uitstraling van je pand en laat een prachtige gevelvlag bedrukken bij Drukland.be! Full colour bedrukt op stevig en duurzaam polyester. Een gevelvlag laten maken voor thuisgebruik? Ook dat kan natuurlijk. Denk aan een vlag vanwege een geboorte of als je kind geslaagd is. Gevelvlaggen ontwerpen kan aan de hand van onze handige ontwerptool. Of upload je eigen logo of afbeelding!

Lees meer

Benieuwd hoe wij vlaggen maken? Bekijk onze video!


Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
gevelvlag bedrukken

Goedkope gevelvlag laten maken

Een gevelvlag bedrukken is een effectief en opvallend communicatiemiddel. Of de vlag nu wordt ingezet als reclame voor je organisatie of vanwege een feestelijke gebeurtenis thuis. Bij Drukland.be kunnen we alle gevelvlag ontwerpen op ieder gewenst formaat produceren. Het gehele productieproces gebeurt namelijk in eigen huis. Bekijk voor een alternatief aan de gevel ook onze gevelbanieren.

  • Eigen formaat mogelijk
  • Kies uit 5 formaten
  • Afgewerkt met touwtje/lusje of ophangclips

Bestel gevelvlaggen

Gevelvlag bedrukken op stevig vlaggendoek

Een gevelvlag bedrukken we op 2 stevige soorten vlaggendoek. Beide materialen hebben een doordruk van 95%, wat betekent dat de print aan de achterkant in spiegelbeeld voor 95% zichtbaar is. Winddoorlatend vlaggendoek heeft gaten in het materiaal wat ervoor zorgt dat de vlag minder snel scheurt door de wind.

Let op: De gevelvlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Afwerking gevelvlaggen

Een gevelvlag laten maken door Drukland.be? Dan worden ze altijd omgezoomd voor de beste afwerking. Daarnaast kunnen ze worden voorzien van een plastic bevestigingsclip of een touw/lus bevestiging.

gevelvlag laten maken

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de vlag verdeeld zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. Je kan kiezen uit witte of zwarte haken.gevelvlaggen

Bevestigingstouwtje

Een afwerking met touwtje en lusje is de traditionele manier om vlaggen op te hangen. Aan de bovenzijde van de vlag wordt een lusje geplaatst en aan de onderzijde een kort touwtje van ongeveer 25 cm.Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00