Altijd gratis verzending
Vlaggen

Beachflag bedrukken

Ben jij klaar om extra op te vallen? Met het bedrukken van een beachflag bij Drukland.be heb je het ideale promotiemiddel in handen. Verkrijgbaar in vijf verschillende formaten en altijd bedrukt met jouw eigen ontwerp. Bestel direct de handige accessoires mee en je kunt de bedrukte beachflag direct gebruiken!

Benieuwd hoe je jouw beachflag op moet zetten? Bekijk onze video!

Lees meer


Kies een model beachvlag:

Kies een formaat beachvlag:

Kies voor compleet systeem of alleen een vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
beachflags bedrukken

Beachflag bestellen

Een beachflag kun je op ontzettend veel manieren inzetten. Door de hoogte, het wapperende materiaal en de unieke vorm, is het een product dat direct de aandacht trekt. En dat is wat je natuurlijk wilt. Door de verschillende accessoires die je mee kunt bestellen, kun je de vlag op alle ondergronden gebruiken, zowel binnen als buiten.

  • Kies uit 2 varianten
  • Bestellen kan al vanaf 1 stuk
  • Optioneel verschillende accessoires

Bestel beachflags

Wat is een beachflag?

De beachflag is een grote vlag die zelfstandig kan staan. Dit kan zowel binnen als buiten, afhankelijk van de voet die u gebruikt. Het is een populair promotiemiddel dat veel gebruikt wordt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Maar ook in de horeca of bij winkels zien we het veel terug.

De vlag zelf wordt gedrukt op stevig, maar extra licht vlaggendoek. Dit materiaal heeft een doordruk van 95%. Dit betekent dat wij één zijde de beachflag bedrukken en het ontwerp aan de andere kant voor 95% - in spiegelbeeld - zichtbaar is. Zo heb je altijd twee bedrukte kanten. De stok bestaat uit verschillende stukken en kan eenvoudig in elkaar geschoven worden tot één lange beachpole. De voet waar je deze beachpole vervolgens in steekt, zorgt dat je vlag stevig blijft staan op verschillende ondergronden.

Dropflag of standaarduitvoeringen: afmetingen en formaten

Je hebt de keuze uit twee soorten beachvlaggen: de dropflag en een standaard uitvoering. De dropflag heeft een volledig afgeronde bovenzijde, waarbij het uiteinde naar beneden wijst. Deze vlag staat iets strakker gespannen en wappert minder dan de standaard uitvoering. De standaard beachflag heeft een afgeronde bovenzijde waarbij het uiteinde nog wel naar boven gericht staat. Doordat één van de onderste hoeken volledige los staat, wappert het materiaal vrolijk met de wind mee. Hieronder vind je de verschillende formaten per variant:

Standaard beachflag

Hoogte Breedte Werktekening
Small 241,4 cm 48 cm

Bekijk

Medium 323 cm 72,7 cm

Bekijk

Large 438,3 cm 99,6 cm

Bekijk

Dropflag

Hoogte Breedte Werktekening
Small 183,7 cm 80,9 cm

Bekijk

Medium 267,2 cm 107,8 cm

Bekijk

Let op: De bedrukte beachflags zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Accessoires voor beachvlaggen

Wanneer je een beachflag laat bedrukken, heb je de keuze uit verschillende accessoires die je optioneel mee kunt bestellen. Hieronder vind je een handig overzicht met alle verschillende opties en een korte uitleg. Op die manier weet jij zeker dat je de juiste optie vindt voor de manier waarop de beachvlaggen wilt gaan gebruiken:

beachflag bestellen

Grondboor

Met een grondboor plaats je jouw beachflag eenvoudig in de (zachte) grond. Inclusief rotator en afsluitdop zodat de boor zonder vlag in de grond kan blijven zitten.

beachvlaggen laten maken

Grondpen

Met een grondboor plaats je jouw beachflag eenvoudig in de (harde) grond.

beachvlaggen bedrukken

Kruispoot

Ideaal voor binnen- en buitengebruik. De kruispoot is zowel los als inclusief waterzak te bestellen.

beachvlag voet

Waterzak

De waterzak is tot 10 liter te vullen met water.

beachflag goedkoop

Parasolvoet

Deze parasolvoet met wielen is te vullen met zand of water en optioneel verkrijgbaar inclusief rotator.

beachflags rotator

Rotator

De rotator zorgt ervoor dat de beachflag kan meedraaien met de wind.

beachflags tas

Tas

De tas zorgt ervoor dat de beachflag veilig opgeborgen kan worden.

Wat kost een beachflag?

Doordat een beachflag uit verschillende losse onderdelen bestaat, is het een ideaal product om verschillende keren te gebruiken. Tijdens de eerste bestelling zul je een complete set bestellen, inclusief hoes en stok. Wil je daarna nogmaals bestellen, alleen dan met een andere opdruk? Dan heb je aan alleen een doek ook al voldoende. Op die manier is het extra goedkoop om te gebruiken voor verschillende uitingen.

Naast de vlag kunnen de beachflag accessoires ook los besteld worden.

Weten wat jouw beachflag kost? Wanneer je alle gewenste opties selecteert zie je direct de prijs van het product in verschillende oplages.

Beachflags ontwerpen

Wanneer je beachflags wilt laten bedrukken bij Drukland.be bepaal je zelf wat er gedrukt wordt. Je kunt een drukbestand maken via een opmaakprogramma buiten onze website om. Dit PDF-bestand kun je vervolgens uploaden bij je bestelling. Heb je nog geen drukbestand? Dan kun je ook aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hier voeg je zelf eenvoudig foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten toe aan je eigen ontwerp. Zo laat je eenvoudig een beachflag bedrukken met jouw eigen ontwerp!

 

0 producten € 0,00