Altijd gratis verzending
Kalenders

Standaard kalender printen en drukken

De goedkoopste van België!

Een standaard kalender drukken zorgt ervoor dat je elke maand weer van een nieuwe foto kunt genieten. Of het nu op de zaak is of juist bij jou thuis: je kunt altijd een geschikte plek vinden! Altijd volledig full colour gedrukt op de mooiste papiersoorten.

Lees meer


Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
standaard kalenders

Kalenders printen bij Drukland.be

Een standaard kalender printen met jouw eigen foto’s en/of afbeelding? Dat kan nu snel en eenvoudig bij Drukland.be. Nooit meer zoeken welke dag het precies is, maar alles handig en overzichtelijk op één pagina!

  • Al te bestellen vanaf 1 stuks
  • Gratis templates om te downloaden
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel standaard kalenders

Papiersoorten en materialen

Net als bij al het andere drukwerk van Drukland.be, heb je ook hier een ruime keuze uit verschillende papiersoorten. Stuk voor stuk zijn dit stevige materialen, waardoor je ook voor langere tijd van de standaard kalender kunt genieten. Er zijn 5 formaten waar je uit kunt kiezen. Staat het perfecte formaat er voor jou er niet tussen? Met optie ‘Eigen maat’ bepaal je zelf de grootte van het product!

Afwerking

De pagina’s van de standaard kalender worden bij elkaar gehouden door een sterke ringband. Hierbij heb je de keuze uit de kleuren wit, zwart en zilver. Optioneel kun je een plastic cover voor de eerste pagina laten plaatsen. Op die manier is de titelpagina extra beschermd tegen bijvoorbeeld krassen. En het geeft een extra luxe uitstraling.

Hoe hang ik de standaard kalender op?

Wanneer je een standaard kalender is gedrukt, dan wil je deze natuurlijk een mooi plekje aan de muur geven. Je hebt hiervoor twee opties, namelijk:

  • Ophangoog | Het ophangoog wordt bevestigd aan de ringbang. Met dit ophangoog hang je het drukwerk stevig aan een spijker of een haakje. Hierbij zie standaard één pagina
  • Boorgaten | De boorgaten worden aangebracht op iedere pagina. Door de pagina open te klappen kun je deze vervolgens ophangen aan een spijker. Zo zie je standaard 2 pagina’s. Werkt het beste bij de zwaardere papiersoorten.

Je eigen ontwerp maken

Je eigen standaard kalender drukken met alleen de foto’s, afbeeldingen of een ander ontwerp die jij mooi vindt? Bij Drukland.be doen we niet anders! Je levert eenvoudig je drukbestand aan dat je wilt laten drukken. Dat geldt ook voor de standaard kalenders. Er zijn twee manieren om het drukbestand op te maken. Dat kan helemaal zelf, aan de hand van de wertekening. Hierbij heb je volledige vrijheid over hoe je het ontwerp er uit komt te zien.

Maar je kunt ook één van de templates downloaden en hier mee aan de slag gaan. Je hoeft hier alleen nog maar je foto’s en afbeeldingen aan toe te voegen. Makkelijker wordt het niet! Wat laat jij op je standaard kalender drukken of printen?

 

0 producten € 0,00