Altijd gratis verzending
Lichtbakplaten

Lichtbakplaten drukken

De goedkoopste van België!

Jouw bedrijfslogo op een lichtbakplaat? Bij Drukland.be ben je aan het juiste adres voor lichtbakplaten van hoge kwaliteit.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
lichtbakplaten

Goedkope lichtbakplaten drukken

Opvallen in een drukke winkelstraat? Bij Drukland.be bedruk je makkelijk en snel lichtbakplaten waarmee je overdag én 's avonds opvalt. De hoogste kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs!

  • Eigen formaat of contour
  • Bedrukt op opaal plexiglas
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel lichtbakplaten

Materiaal

Jouw lichtbakplaat is gemaakt van 5 mm dik opaal plexiglas, ook wel bekend als acrylaat of perspex. Plexiglas is vele malen sterker dan normaal glas, vandaar dat dit materiaal dan ook uitermate geschikt is voor buiten. Opaal plexiglas is melkwit en heeft een lichtdoorlatendheid van ongeveer 30%. Doordat opaal plexiglas wit is, is jouw print overdag goed zichtbaar. Het licht van lichtbakken wordt egaal verdeeld over de gehele plaat.

Bedrukking

Kies uit 2 soorten bedrukking voor jouw lichtbakplaat: day and night en 200% full colour. Hieronder een uitleg over deze 2 soorten bedrukkingen.

Tegendruk

Day and night tip

Bij een day and night bedrukking drukken we de lichtbakplaat met 3 lagen inkt. De day and night bedrukking is opgebouwd uit 2 lagen full colour met daartussen een witte inktlaag. Het grote voordeel van deze bedrukking is dat de lichtbak overdag niet hoeft aan te staan voor de plaat om toch mooi en duidelijk zichtbaar te zijn.

Tegendruk

200% full colour

Bedruk jouw lichtbakplaat met 200% full colour en de kleuren spatten van de plaat! Het contrast van de kleuren is zeer hoog, waardoor jouw lichtbakplaat nog meer opvalt tussen de rest. Een nadeel ten opzichte van de day and night bedrukking is dat de lichtbak altijd aan moet staan, ook overdag. Staat het licht niet aan dan kunnen de kleuren namelijk (te) donker overkomen.

Formaat

Welk formaat of welke vorm lichtbakplaat je ook zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij frezen jouw lichtbakplaat volledig naar wens! Rechthoek, vierkant, ovaal of rond, bij Drukland.nl kan het allemaal! Om je lichtbakplaat op de juiste manier te kunnen frezen, hebben we een instructie-pdf opgesteld voor het correct aanleveren van bestanden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00