Altijd gratis verzending
Kies een kleur kerstbal:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
kerstballen

Voordelig gepersonaliseerde kerstballen kopen

De dagen worden korter, het wordt kouder. Voor je het weet is het december en mag de kerstdecoratie weer tevoorschijn worden gehaald! Maak jouw kerstboom dit jaar nog mooier met gepersonaliseerde kerstballen. Bedruk voordelig kerstballen met foto, naam of tekst. Het is helemaal aan jou!

  • Al verkrijgbaar vanaf 9 stuks
  • Full colour bedrukking
  • Altijd gratis verzenden

Bestel kerstballen

Kerstbal met naam bedrukken

Bij Drukland.be bestel je snel en voordelig jouw kerstbal met foto. De kerstballen hebben een diameter van 80 mm en zijn gemaakt van sterk kunststof en vallen hierdoor dus niet stuk! Ze hebben een matte uitstraling. Je vindt bij ons kerstballen in de kleur zilver. Alle de kerstballen zijn voorzien van een gouden kroontje waaraan je de kerstbal kunt ophangen. Jouw ontwerp drukken wij full colour op de kerstbal. Onder de bedrukking zit altijd een witte ondergrond. Dankzij deze witte ondergrond komt jouw ontwerp nog beter naar voren. Ook kun je hierdoor een witte bedrukking realiseren! De kerstballen kunnen aan één zijde bedrukt worden.

Eigen kerstbal ontwerpen

Het ontwerpen van een eigen kerstbal is bij Drukland.be erg makkelijk, voor iedereen! Het bedrukbare gebied van de kerstballen is een cirkel met een doorsnede van 35 mm. Ga je zelf aan de slag met het opmaken van een drukbestand? Goed om te weten is dat je voor een kerstbal geen afloop hoeft aan te leveren. Je levert jouw drukbestand gemakkelijk en snel aan via onze uploadtool. Heb je nog geen bestand? In onze ontwerptool geef je eenvoudig vorm aan jouw ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00