Altijd gratis verzending
Posters

Grote oplage posters drukken

De goedkoopste van België!

Goedkope grote oplage posters nodig? Drukland maakt full colour posters in grote oplage drukken eenvoudig. Voor iedereen.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
posters

Goedkope grote oplage posters drukken

Goedkoop grote oplage posters en affiches bestellen? Welkom bij Drukland.be, de goedkoopste van Nederland! Verkrijgbaar in de formaten A3, A2, A2 lang, A1, A1 lang, A0, B2, B1, B0 en al vanaf 100 exemplaren te bestellen. Zie voor een lager aantal onze kleine oplage posters.

  • Altijd full colour
  • Kies eigen formaat
  • Met of zonder afwerking

Bestel grote oplage posters

Alles over de grote oplage

Of je nu 100 of 5.000 posters wilt bestellen, met de grote oplage van Drukland.be heb je het snel in huis. Zowel dubbel- als enkelzijdig te bedrukken en altijd in full colour. Gemaakt met onze HP Indigo’s en Komori drukpersen, voor de beste kwaliteit.

Posters drukken op blueback papier

Mede door de lage prijs is het 135 grams glanzende papier de meest bestelde variant. Door de lichte glans zorgen deze posters voor een uitstekende beeldweergave. Blueback posters hebben een blauwe achterzijde, wat ervoor zorgt dat er moeilijker door de poster heen gekeken kan worden. De grove structuur van deze achterzijde zorgt er bovendien voor dat de poster zich beter hecht aan een lastige ondergrond. Als je posters gaat plakken met lijm, kies dan altijd voor blueback posters. Voor een professionele presentatie van je posters bestel je stoepborden en kliklijsten.

B0 posters en andere eindformaten

Bij Drukland.be kun je kiezen uit veel verschillende soorten papiersoorten. Denk hierbij aan vele A formaten maar ook B formaten posters zijn beschikbaar. De onderstaande formaten worden het meest bij ons besteld.

B0B0
100 x 140 cm
Werktekening
A0A0
84 x 118,8 cm
Werktekening
A1A1
59,4 x 84 cm
Werktekening
A2A2
42 x 59,4 cm
Werktekening

Luxe afwerkingen

Goedkope grote oplage posters kunnen worden afgewerkt met een luxe glans of matte afwerking. Beide afwerkingen zorgen voor een extra bescherming tegen krassen en vlekken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00