A5 flyers

Goede én goedkope A5 flyer

De flyers van Drukland.be zijn écht de voordeligste keuze. Op 80, 90, 100, 135, 170, 250, 300 of 400 grams materiaal? Het kan allemaal! De A5 flyer (148 x 210 mm) is samen met de A6 flyer het meest bestelde formaat voor promotiemateriaal. Dit formaat is de helft van een standaard A4'tje.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Online ontwerpen
Bestel A5 flyers »

Spoed? Kleine én grote oplage binnen 24 uur!

We kunnen de A5 flyer op twee manieren produceren, waarbij je de bestelling allebei binnen een dag in huis kunt hebben. De eerste optie is via digitale productie: hierbij kun je kleine oplages bestellen vanaf 25 stuks. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende papiersoorten en afwerkingen. Een leuke extra optie die je kunt aanvinken is de afwerking met ronde hoeken. Deze 24-uurs spoedlevering is offset ook mogelijk t/m 20.000 stuks.

Direct bestellen?

Heb je al een compleet drukwerkbestand voor je A5 flyer? Kijk voor de snelste doorlooptijd vóór het uploaden van je bestand of deze voldoet aan de werktekening (afmetingen en marges) en onze aanleverspecificaties. Zodra de betaling is verwerkt en het bestand is goedgekeurd, worden de flyers direct geproduceerd.

Online A5 flyer ontwerpen

Bij Drukland.be kan iedereen direct aan de slag met het maken van een eigen ontwerp, zonder professionele kennis en zonder software te hoeven installeren. Voeg zelf elementen zoals foto's en tekst toe en positioneer deze totdat je tevreden bent met het ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00