A5 formaat

Het A5-formaat is erg populair voor drukwerk vanwege het handzame formaat. De afmetingen zijn 148 x 210 millimeter, dat is 14,8 x 21 centimeter. A5 is vooral een populair formaat voor flyers, folders en brochures.

Altijd gratis verzending

Spoed levering mogelijk

Online ontwerpen


Aanleveren bestand

Voor een snelle doorlooptijd, moet je bestand aan onze aanleverspecificaties voldoen. Voor het formaat van het ontwerp moet je rekening houden met 3 mm extra afloop, waardoor het totaal voor A5 drukwerk uitkomt op 154 x 216 mm. Houd ook rekening met 3 mm tekstmarge in je ontwerp.

Afloop

Het aan te leveren formaat inclusief 3 mm afloop rondom.

Tekstmarge

Alle teksten en logo's moeten minimaal 3 mm van de snijrand staan.

Het resultaat

Het uiteindelijke formaat nadat de afloop is afgesneden.


Populaire producten op A5-formaat

Het A5-formaat is exact de helft van A4. Hierdoor is een EA5 envelop (A5-formaat) bijvoorbeeld geschikt voor dubbelgevouwen A4 briefpapier, een A5 compliment card en A5 ansichtkaart. Een C5 envelop is een paar millimeter ruimer; handig als je grotere poststukken wilt versturen. Andere populaire producten op A5-formaat zijn A5 folders en A5 brochures.

Verreweg het meest besteld op A5-formaat zijn onze offset flyers. Daarom hebben we de meest bestelde papiersoorten en afwerkingen hieronder alvast voor je geselecteerd. Bestel direct!


Andere formaten

Bekijk ook de papierformaten pagina.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00