A5 flyers

A4 flyer bestellen

Je kunt bij Drukland.be terecht voor goedkope flyers in alle soorten en maten. Hoeveel flyers heb je nodig? Vanaf 250 stuks kunnen we de A4 flyer (210 x 297 mm) heel goedkoop offset drukken. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreid aantal papiersoorten en afwerkingen, waarbij vaak gekozen wordt voor 135 grams glanzend of 170 grams mat papier. Deze uitvoeringen zijn goedkoop om te drukken én om te versturen in bijvoorbeeld een mailing. Het grammage verwijst naar het gewicht per vierkante meter. Zo weegt een flyer op 170 grams papier 10,6 gram, waardoor de portokosten ook meevallen. Wij kunnen de flyers ook heel voordelig voor je verspreiden.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Online ontwerpen
Bestel A4 flyers »

Spoedservice (24 uur)

Je kunt flyers in zowel kleine als grote oplages vaak de volgende dag al in huis hebben. Zorg er dan wel voor dat je voor de aangegeven deadline een correct bestand aanlevert en de betaling voldoet, om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk nog die dag met DHL mee kan. Bekijk voordat je gaat beginnen met je bestand eerst de werktekening voor de juiste afmetingen.

A4 flyer snijden of vouwen

Wil je de A4 flyer zelf doormidden snijden om kosten te besparen? Dan adviseren wij om liever toch A5 flyers te bestellen zodat je de garantie hebt dat de flyers netjes en binnen de juiste marges worden schoongesneden. Ben je van plan om de flyer te vouwen? Dan kun je beter een A4 naar A5 gevouwen folders bestellen, dit scheelt tijd en moeite én er gaat geen kwaliteit verloren.

Online ontwerpen (zonder software)

Voor een optimaal effect van je promotiemateriaal is een professioneel design onmisbaar. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met een foto en wat tekst, maar grote kans dat dit na afloop duidelijk aan de A4 flyer te zien is. Om dat te voorkomen kun je ook aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierin kun je heel eenvoudig eigen foto's en tekst plaatsen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00