goedkoopste visitekaartjes

Goedkoopste visitekaartjes

Ben je op zoek naar de goedkoopste visitekaartjes zónder te hoeven inleveren op de kwaliteit? Dan zit je hier goed! Bij Drukland.be staan kwaliteit en service namelijk voorop. De goedkoopste visitekaartjes zijn onze visitekaartjes op 350 grams mat mc met dispersielak. Wil je iets meer stevigheid, kies dan voor een extra afwerking met UV lak hoogglans of mat laminaat.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Online ontwerpen
Bestel visitekaartjes »

Goedkoop visitekaartjes drukken

Onze visitekaartjes zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen. Kies de afwerking die bij jou past en bij de branche waarin je werkt: dubbelzijdige glans voor een glamoureuze indruk of dubbelzijdig mat voor een zakelijke uitstraling. Opvallen doe je met visitekaartjes in een eigen formaat of met spot UV afwerking. Naast de goedkoopste visitekaartjes hebben we ook luxe uitvoeringen op materialen als metallic goud of zilver voor een onuitwisbare eerste indruk.

Online ontwerpen

Heb je nog geen ontwerp en weinig verstand van designen of geen ontwerpprogramma tot je beschikking? Bij Drukland.be kun je gratis gebruik maken van onze online ontwerptool; zonder verborgen kosten. Simpel, snel en goedkoop!

Eigen ontwerp uploaden

Wil je zelf aan de slag met een ontwerp voor onze goedkope visitekaartjes? Volg dan altijd de werktekening voor de juiste afmetingen, tekstmarge en afloop. Kijk van tevoren ook of je bestand voldoet aan alle aanleverspecificaties.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00