Eigen productie van Drukland.be

Vanaf onze productielocatie maken wij al het bestelde drukwerk zelf. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken we zelf. Drukland.be bezoeken? Maak een afspraak via onze contactpagina; de koffie staat altijd voor je klaar.

Waarom Drukland.be?

Gratis levering kost niets

Snelle verzending direct bezorgd

Kleine prijzen groot verschil

Beste kwaliteit perfect drukwerk


Offset en digitaal drukwerk

Offset

Offset drukwerk maken we met onze Komori drukpersen. Door orders te combineren kunnen we vele orders in één keer drukken en het beste drukwerk altijd voor de laagste prijs aanbieden.

Digitaal

Digitaal drukwerk maken wij met onze HP Indigo persen. Deze digitale drukpersen zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit vrijwel gelijk is aan die van offset drukwerk.

Afwerking

Gebundelde flyers of folders, briefpapier of notitieblokken met 2 of 4 boorgaten, offertemappen of deurhangers met of zonder UV lak, bij Drukland.be kunnen we alles afwerken.


Sign drukwerk

Grootformaat

Grootformaat drukwerk maken we met onze Canon en Durst printers. Bij ons krijg je altijd de beste kwaliteit drukwerk voor de laagste prijs.

Plaatmateriaal

Plaatmateriaal als dibond en forex bedrukken rechtstreeks op de platen met onze Arizona flatbedprinters. Snijden doen we met de beste Zund snijmachines.

Afwerking

Wil je posters met laminaat, of juist spandoeken met ogen om de 30 of 50 cm? Omdat we alles zelf produceren krijg je altijd een lage prijs en snelle levertijden.


Volledige controle

We hebben de volledige controle over onze eigen productie. Hierdoor krijg je altijd het beste drukwerk voor de laagste prijs. Heb je de bestelling snel nodig? Kies dan tijdens het bestellen voor een spoedlevering, we bezorgen in de meeste gevallen het drukwerk vervolgens de volgende dag al op een adres naar keuze in België of Nederland.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00